måndag 1 mars 2021

Värdefull onani

 


 

Onanera själv eller tillsammans

Att njuta av onani och tillfredsställa sig själv har massor av positiva effekter. När njutningen når klimax så frigörs ämnen i kroppen som har goda följdeffekter tex. godare sömn och förbättrat sexliv. Dessutom minskar stress, oro och smärta. Under onanin lär man också känna sina behov och kan utforska vad man njuter av som mest. Det är sedan betydligt lättare att dela med dig av vad du njuter av så att dina behov blir tillgodosedda även ihop med din partner. Våga njuta tillsammans och onanera inför varandra så kan du lära ut dina tekniker till din partner och tvärtom. Ni får en bättre förståelse för vad ni tycker om och kan sedan använda det för att utveckla och maximera tillfredsställelsen i ert sexliv.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

1/2 priset!

Veckans värdekod

Ett vibrerande ägg är otroligt användbart när det gäller den egna onanin men även när man njuter tillsammans. Placera på lustfyllda punkter och låt dig förföras.
Använd värdekod SEDUCE i kassan så köper du Glowing Egg för bara 99 kr. Ord. pris 199 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2021-03-07

Mer om Glowing Egg
 

Veckans artiklar

Massor av onanitips för både henne och honom! Här hittar du tekniker och kombinationer som kan ta njutningen till nya höjder.

Onani för henne
Onani för honom

NYHETER

Fingervibrator som stimulerar klitoris med mjuk böljande form och 7 sköna vibrationsmönster.

Taboom Finger Flare

Ett helt kit med stimulerande produkter som tar mannens njutning till nya höjder.

Mens Sensation Kit
Fler Nyheter
 

Produkttips

Ett glidmedel gör en enorm skillnad vid onani för både kvinnor och män! Silikonbaserade glidmedel håller glidförmågan mycket länge och gör stimulansen extra hal och skön.

Eros Woman Silicone
Eros Classic Silicone
 

Klittra är leksaken som ger dig känslan av oralsex. Rulla den våta hala kulan runt klitoris samtidigt som vibrationerna förstärker din njutning och tar dig hela vägen till en explosiv orgasm. En riktigt häftig känsla!

Klittra
Fler slickande
 

Många kvinnor vill ha penetration tillsammans med klitorisstimulansen även under onanin. Satisfyer PRO G-spot Rabbit kombinerar den åtråvärda lufttrycksstimulansen mot klitoris tillsammans med kraftfulla inre vibrationer. Denna populära stav ger dig förutsättningar att få njuta av en oförglömlig orgasm i världsklass!

Satisfyer G-spot Rabbit
Fler lufttrycksvibratorer
 

Love Bunnys sammetslena öron passar perfekt för att stimulera de erogena områdena men allra bäst kring din njutningspärla för total tillfredsställelse. Den kraftfulla motorn har 10 förförande vibrationslägen med både fasta och pulserande alternativ. Love Bunny har en låg ljudnivå och är uppladdningsbar.

Loveline Love Bunny
Fler klitorisvibratorer
 

FF Head Teaser ser till att ollonet får maximal stimulans. Omsluter och vibrerar kraftfullt så du kan vara säker på att få en ovanligt skön stund!

FF Head Teaser
Mer för manlig onani
 

Tenga Flip Hole Silver är den ultimata onaniprodukten för mannen, framtagen för att ge den fulländade njutningen. Insida är utformad med extra detaljrikt mönster för att du ska få den maximala stimulansen och en upplevelse utöver det vanliga.

Tenga Flip Hole Silver
Fler lösvaginor
 

Skapa en extra dimension till din onani! Back Door Ring ger dig anal stimulans och tryck mot prostatan vilket kan intensifiera din njutning rejält. Ringen kramar åt kring penisroten och ger dig en skönt laddad känsla vid utlösningen.

Back Door Ring
Mer för prostatan
 

PASSA PÅ 39:- 119:-

Smaskigt glidmedel med smak av gröna äpplen. Flaskan är av typen deoflaska med en kula i toppen. Alldeles underbar att rulla runt klitoris för en skön känsla av oralsex! Kort datum.

Lickstick Apple

Veckans sextips

För att förstärka upphetsningen så kan du testa att onanera framför en spegel! Ta på dig något som du känner dig sexig i och se på dig själv under tiden du tillfredsställer dig. Du kan även använda en liten spegel och bara fokusera på själva könet. Då får du verkligen en ordentlig bild och överblick på hur ditt könsogan ser ut och förändras under njutningen.

Veckans roliga bild

Veckans roliga


Två män sitter på var sin barstol. En av dem börjar förolämpa den andra. Han skriker:
- Jag har haft sex med din mamma.
Hela baren tystnar, alla lyssnar och väntar för att se vad den andre mannen ska göra. Den första skriker igen:
- Jag har haft sex med din mamma!
Den andre svarar trött:
- Gå hem farsan, du är full.

Veckans Citat

“Den bästa förberedelsen för morgondagen är att göra ditt bästa idag.” 
H. Jackson Brown, Jr.

 

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: