måndag 12 april 2021

Njut utav tystare sexleksaker

 


 

Njut utan oro

I dessa tider när vi spenderar mer tid i hemmet än vi normalt brukar så är det många som ägnar sig mer åt sexuella aktiviteter. Fler än någonsin använder sexleksaker för att njuta mer på egen hand eller tillsammans. Att leksakerna har en låg ljudnivå som inte stör eller avslöjar är en viktig faktor för många när de skaffar nya sexleksaker att tillfredsställas av i hemmets vrå. Vi tipsar om några av de tysta leksakerna i vårt sortiment som låter dig njuta maximalt utan att distrahera vare sig dig, dina grannar eller barn.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

53% rabatt

Veckans värdekod

Köp Fantasy Dick Pink till ett fantastiskt pris! En alldeles lagom storlek för de flesta och inga vibrationer - bara en perfekt ljudlös penetration att njuta av.
Använd värdekod FANTASY79 i kassan så köper du Fantasy Dick Pink för 79 kr. Ord. pris 169 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2021-04-18

Läs om Fantasy Dick Pink
 

Tysta sexleksaker

När alla andra ljud runt omkring tystnar eller när man inte vill att andra i hemmet ska höra så är det en fördel om sexleksakerna inte låter så mycket. Här hittar du ännu fler tips på sköna produkter som har en låg ljudnivå.

Titta på tipsen här

Tips på tystlåtna leksaker

Velvet Nipple Suckers ger ett skönt sug till bröstvårtorna i kombination med mjuka och tysta vibrationer för att ge mesta möjliga njutning. Den sugande funktionen gör att bröstvårtorna blir känsligare och styvare samtidigt som stimulansen ger större upphetsning.

Visa Velvet Nipple Suckers
Visa mer för bröst
 

Ruby Rose ger sköna vibrationer med 10 olika val och är dessutom mycket tystlåten så du kan njuta utan att bli distraherad av ljudet. Den är mycket smidig att använda med enkelt knapptryck och praktiskt handtag.

Visa Ruby Rose
Visa fler dildos med vibration
 

Ro Bullet 90 Velvet Soft Lilac har mycket kraftfulla vibrationer med 10 olika vibrationsprogram som är viskande tysta. Den är liten och smidig med en totallängd på 9 cm. Går även utmärkt att ta med ner i badet då den är 100% vattentät.

Visa RO Bullet Velvet Soft
Visa fler klitorisvibbar
 

Satisfyer Plus Vibe Ring är oslagbart tystlåten utan att ge avkall på vibrationskraften. En uppladdningsbar ring som smidigt tillfredsställer er båda med ett skönt grepp runt penisroten och 10 fenomenala vibrationsmönster. Den breda designen gör att den lättare träffar klitoris under samlaget.

Visa Satisfyer Plus Vibe Ring
Visa fler vibrerande ringar
 

Caresse Embrace är en kraftfullt men tyst vibrerande kula för både nytta och nöje! Med sköna vibrationer som styrs med den trådlösa kontrollen kan du både njuta på egen hand eller låta ditt öde ligga i din partners händer. Passar även perfekt för bäckenbottenträning och vibrationerna gör träningen mer lustfylld och spännande.

Visa Caresse Embrace
Visa fler vibrerande ägg
Visa fler knipkulor
 

Colt Deep Flexer ger makalöst skön stimulans av prostata och testiklar. Den har perfekt vinkel för att träffa mannens rätta punkter och ge intensiv och djup njutning. Låg ljudnivå och 8 olika vibrationsmöjligheter att välja på.

Visa Colt Deep Flexer
Visa mer för prostatan
 

Förstärk njutningen genom att låta pungen få stimulans av Super Ball Sucker. Otroligt mjukt och flexibelt material som omsluter hela din pung samtidigt som vibrationerna ger dig en fenomenalt skön känsla. 7 kraftfulla vibrationsmönster att välja på och ljudet är lågt.

Visa Super Ball Sucker
Visa mer för manlig onani
 

Nyheter i Dreamdildos familj!

Våra absolut mest populära dildos är de fenomenalt verklighetstrogna Dreamdildosarna. Nu utvidgas familjen med två godingar som även har sköna vibrationer!

Dream Vibe Marvelous
Visa Dream Vibe Victorious
Visa fler Nyheter
 

Våra allra hetaste dildos som är obeskrivligt naturtrogna!

 

Veckans sextips

Tysta leken! Utmana varandra att så länge som möjligt inte ge ett enda ljud ifrån er. Stimulera din partner på alla tänkbara sätt och gör ditt yttersta för att det inte ska gå att motstå att släppa fram ett stön eller ljud. Hur länge kan man stå emot att släppa fram njutningsljud? Vem klarar sig längst?

 

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Jonas fru ropade på honom:
- Jonas!
Han svarade inte.
- Jonas!!
Helt tyst...
- Jonas!!!
- Jaa?
- Varför svarade du inte? frågade hon.
- Jag hörde dig inte förrän du ropade tredje gången...

Veckans Citat

"Ibland måste man vara tyst för att bli hörd"

Stanislaw Jerzy Lec

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: