måndag 22 februari 2021

Det där med storleken

 


 

Vilken storlek gillar du?

Stor eller liten, kort eller lång, tjock eller smal – smaken är som baken och vilka önskemål eller behov vi har kan skilja sig stort. En del njuter av att fyllas ut av rejäla mått medans andra kan uppleva obehag och föredrar mindre mått. I vårt sortiment kan du hitta allt från smått till stort och även produkter som hjälper dig att öka eller minska dina egna mått. Läs gärna också vår artikel med tips om hur mannen bäst använder sina centimetrar.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

Minipris

Veckans värdekod

Töjbart överdrag som träs över penis eller stav för att ge ökad grovlek. Hjälper till att hålla erektionen hård och ger extra stimulans med de mjuka knottrorna.
Använd värdekod POWER29 i kassan så köper du Power Sleeve för 29 kr (ord. pris 49 kr) Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 2021-02-28

Visa Power Sleeve
 

Utnyttja din storlek

Oavsett om du har kort eller lång eller något där emellan så är det hur du använder dina centimetrar som spelar störst roll. Lär dig teknikerna och vilka sexleksaker som kan komplettera dig bäst.

Läs artikeln här

Produkttips

Nyheten King Swing Balls har specialdesignad ultrarealistisk och rejäl pung med ett superskönt gung! Högsta kvalité med verklighetstrogen känsla rakt igenom.

Läs om King Swing Balls
Fler Nyheter
 

Bjässen i vårt sortiment heter Huge Hugo och bjuder på en omkrets på hela 25 cm! Ett tips för dig som letar efter en riktigt grov dildo att njuta av.

 

Läs om Huge Hugo
Se fler stora dildos
 

En ny medlem i den naturtrogna Dream Dildo familjen som har nätta mått och är otroligt mjuk och skön. Idealisk för en lätt och smidig penetration.

Läs om Dream Dildo Delicate
Se fler små dildos
 

En stor penis eller trång vagina kan göra det svårare att penetrera. Då är ett glidmedel till stor hjälp och underlättar införandet utan att det gör ont eller skadar slemhinnorna. Ett silikonbaserat glidmedel har en oslagbar glidförmåga och det gör onani och sex ännu skönare helt enkelt!

Läs om Dream Glide Silikon
Se fler glidmedel
 

Har du svårt att få en stark erektion eller bara vill ha ut maximalt av din storlek? En potenspump hjälper dig att blodfylla svällkropparna och gör din penis extra kraftig och hård. Koplettera med en penisring som sätts kring roten för att behålla den kraftfulla erektionen.

Läs om PSI Pump
Se fler pumpar
Se Penisringar
 

Vill du bjuda din partner på det lilla extra i storlek och omfång så är Ultimate Uffe perfekt. Mjuk och lätt att trä på din egen penis och pung. Känns nästan som hud och har en skönt stimulerande insida så att ni båda kan njuta av en annan känsla.

Läs om Ultimate Uffe
Se fler penisöverdrag
 

Denna vibrerande analplugg kan pumpas upp till hela 45 cm i diameter! Något för dig som blir upphetsad av tryck och rejäl storlek.

Läs om Fanny Hill´s Plug
Se fler analpluggar
 

Vaginapump som gör dina blygdläppar extra blodfyllda samtidigt som din klitoris blir styvare och mer framträdande. Detta gör dig känsligare för stimulans och gör att du lättare får orgasm och dessutom kan den bli mer kraftfull.

Läs om Vagina Pump Pink
 

Öka känslan med en creme som gör att din vagina känns trängre. Eros Tightening Cream ökar blodcirkulationen och stärker vaginans vävnad vilket ger en tightare känsla och skapar mer njutning under samlaget.

Läs om Eros Tightening Cream
Se fler stimulerande medel
 

Brösten och speciellt bröstvårtorna är en erogen zon för både kvinnor och män. En bröstpump hjälper dig att göra bröstvårtorna styva och framträdande och därmed lättare att stimulera. Har du indragna bröstvårtor är pumpen ett fantastiskt bra hjälpmedel.

Läs om Nipple Pump
Se mer för brösten
 

Vill du bli tajtare med en trängre känsla och samtidigt få starkare orgasmer? Då är det vältränade bäckenbottenmuskler som ger dig hållbar effekt. Gör dina knipövningar regelbundet tillsammans med knipkulor så får du ännu bättre resultat. Pelvix Concept har utbytbara vikter så du kan anpassa tyngden i takt med att du blir starkare.

Läs om Pelvix Concept
Se fler knipkulor
 

Veckans sextips

För att ökar friktionen och stimulansen för båda så kan kvinnan stå på knä med benen ihop samtidigt som han penetrerar bakifrån. En analplugg i hennes rumpa kan också göra att det känns trängre så att båda upplever en ökad stimulans.

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Sonen ser sig nyfiket omkring på den välbesökta nudiststranden.
– Mamma, varför har alla tanter större bröst än dig?
– Jo, så här är det: ju större bröst man har, ju dummare är man.
Efter en stund frågar sonen:
– Mamma, varför har alla farbröder större snopp än pappa?
– Jo, det är samma som med brösten: ju större snopp ju dummare är man.
Efter en stund vänder sig mamman mot sonen och frågar:
– Har du sett pappa någonstans?
– Ja, han står där borta. Han pratar med dummaste tanten på stranden och han blir dummare och dummare...

Veckans Citat

"Man har aldrig så lite att man inte kan dela med sig"

Okänd


Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: