måndag 15 februari 2021

Sex för mer energi

 


 

Mer sex - mer energi

Sakta men säkert närmar vi oss ljusare tider! Har den mörka årstiden och världens restriktioner påverkat din energi? Många känner sig lite extra trötta och då blir ofta sexlivet lidande - dags att göra aktiva val för att prioritera sex och öka din sexuella potential! Mer njutning och regelbundet sex ger dessutom ökad kraft och energi som påverkar livets övriga delar på ett positivt sätt.

P.S Du har väl inte glömt att det är Alla hjärtans dag idag? En köpt present är inte ett måste, kika på veckans sextips längre ner för tips på en upplevelse som passar perfekt på Alla hjärtans dag.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

Dina för 19:-

Veckans värdekod

Kasta tärningarna och starta upp intimiteten! Tärningarna lyser i mörkret så ni kan dämpa belysningen för att skapa en mer avslappnad stämning.
Använd värdekod STARTSEX i kassan så köper du Glow Love Dice för bara 19 kr.Ord. pris 59 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2021-02-21

Glow Love Dice

Fråga dig själv

Har du ett fantastiskt sexliv eller finns det något under ytan som du behöver fundera kring för att kunna njuta mer av sexet? Här hittar du frågor att ställa till dig själv, som kan hjälpa dig att få ett ännu mer tillfredsställande sexliv.

Frågetest

Soft start

Fjäderlätta smekningar försätter kroppen i avslappning- och njutningsläge. Ett mjukt sätt att sätta igång kroppen och ge sexlusten plats att vakna.

Visa Sexy Feather Tickler
Mer tips om förspel
 

Massage är en fantastisk aktivitet både vad gäller energiboost och lust. Denna massagelotion innehåller även afrodisiakum och feromoner som påverkar sinnena vilket gör att massagen blir extra lustfylld. Den gör huden väldoftande och helt oemotståndlig för beröring.

Visa Massage Lotion Tropical
Visa mer för massage
 

Genom att klä dig i sensuella underkläder så ökar du din sexuella energi. När du känner dig sexig så kommer du utstråla detta och din partner kommer troligen att lägga märke till att något spännande ligger i luften.

Visa Monica One Size
Visa fler heta kläder
 

Öka stimulansen

Spraya lite på bröstvårtor, klitoris eller ollon och vänta... Inom 1 minut pockar sköna sensationer på uppmärksamhet! Pirr och puls, kyla och värme, ja detta stimulerande medel sätter fart på blodgenomströmningen och gör både smek och klimax mer intensivt.

Visa NC Intimate Spray
Visa fler stimulerande medel
 

Samlag helt naturellt är skönt men med extra utrustning kan det bli ännu mer tillfredsställande - för båda. Thick Dicky Cage ger skönt grepp runt penis och pung med ett stabilt stånd som resultat. Hon får bekväm stimulans av vibratorn när den pressas mot klitoris och en ökad känsla av sleevens mönster.

Visa Thick Dicky Cage
Mer skönt under samlag
 

Nervkittlande tips

Electro Rabbit är rabbitstaven som tar orgasmerna till en helt ny nivå med vibrationer och elektriska impulser. De elektriska impulserna stimulerar nerverna på djupet i de erogena zonerna och ger en spännande upplevelse som inte kan liknas med något annat. Väcker med säkerhet ett slumrande underliv.

Visa Electro Rabbit
Visa fler Rabbitstavar
 

Electro Cock Ring är en dubbel potensring som verkligen får dig att kvickna till av nervpirrande stimulans med elektriska impulser. Ringen kan sättas på penis och pung eller båda ringarna på penis. Njut av en starkare erektion, djupgående stimulans, bättre kontroll över utlösning och ett mer laddat klimax.

Visa Electro Cock Ring
Visa fler Potensringar
 
Mer om Glossy Remote Egg
Fler Nyheter

Veckans sextips

Ge din älskade en erotisk helkroppsmassage! Förbered i rummet med god doft, låg stämningsfull musik, tända ljus och bekväm liggplats. Använd en massageolja och låt dina händer systematiskt massera och smeka alla delar av kroppen. Mot slutet kan du fokusera mer på de intima delarna och kanske avsluta med en "happy ending"

 
Veckans roliga bild

Veckans roliga

En man uppträdde på cirkus med en levande krokodil.
Han drog ner gylfen och tog fram sin stolthet och placerade den mitt i gapet på krokodilen.
Han stängde krokodilens käft och stod alldeles stilla. Publiken var dödstyst.
Efter ungefär en minut tog han fram en liten gummiklubba, gav krokodilen ett kraftigt slag i skallen och då öppnade denne gapet.
Mannen kunde dra ut sin stolthet igen, helt oskadad. Publiken jublade och var lättad.
Då säger mannen att han erbjuder 10 000 kr till den i publiken som vågar göra om samma sak.
Dödstyst i publiken, ingen vågar ställa upp.
Då räcker en dam på första bänk upp handen.
– Jag kan prova, om du lovar att inte slå mig så hårt med den där klubban.

Veckans Citat

"Den kärleken du ger blir som små mirakel i en annan människas hjärta".
Rebecca Lind


Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: