måndag 15 februari 2021

Ge lustfyllda gåvor

 

Kärlek och romantik

Kärlek, kärlek, kärlek – det kan man aldrig få för mycket utav! Om bara en vecka är det Alla hjärtans dag och då brukar de flesta uppmärksamma den de älskar lite extra mycket. Att visa sin kärlek och uppskattning varje dag är förstås det allra bästa men en dag med lite extra lyx och mys är ju aldrig fel.

Vi har fyllt veckans nyhetsbrev med massor av kärleksfulla tips på både leksaker och läsning för dig.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt


 

Sex och kärlek

Här dyker vi ner i ämnet sex och kärlek med bland annat en närmare förklaring på vad kärlek innebär och hur du ökar attraktionen. Du kan även ta pulsen på ditt förhållande med ett spännande test för par.

Visa artiklarna

Produkttips

Nyheten Heart Collar är accessoaren som andas både sex och kärlek. En lite mer vågad gåva till din käraste?

Visa Heart Collar
Fler Nyheter
 

Monogamy är det heta spelet för kärleksparet som vill uppleva sensuell spänning och tillfredsställelse. Monogamy är ett av de allra främsta erotiska parspel och kan spelas många gånger och på flera olika vis.

Visa Monogamy
Visa fler spel
 

Red Love ger förförande vibrationer i tre olika hastigheter för att kunna anpassas efter olika behov. Den läckra metallicröda färgen och det praktiska greppet med romantisk design gör Red Love till en utmärkt kärleksfull present.

Visa Red Love
Visa fler klitorisvibratorer
 

Satisfyer Love Triangel är en smidig liten mästare på att ge kärleksfull stimulans! Njut både av vibrationer och sensationell lufttrycksteknologi som stimulerar klitoris på ett unikt sätt med luft och vakuum. Genom att koppla upp den till Satisfyer-connect appen på din mobil kan du få tillgång till oändligt med sköna möjligheter.

Visa Satisfyer Love Triangle
Visa mer från Satisfyer
 

Det är vanligt att men ger rosor på Alla Hjärtans Dag men varför inte göra det lite mer intressant? Överraska med en romantisk vibrerande stav som är översållad med röda rosor. En present som varar betydligt länge än en bukett blommor :)

Visa Bed of Roses
Visa fler vibrerande stavar
 

Överraska honom med ett onaniägg som ger en extra kick under förspelet! Det blir en överraskning vilket av de 6 olika stimulerande äggen som ligger i just det ni får.

Visa Suprising Stroker Egg
Visa mer för hans njutning
 

Amour Rose String S/M är en vacker röd ros med en gömd överraskning för speciella tillfällen så som Alla Hjärtans Dag. Innanför rosens blomblad finns ett par sexiga stringtrosor i storlek Small/Medium. En perfekt romantisk gåva!

Visa Amour Rose String
Visa fler erotiska kläder
 

Ge din älskade en skraplott med vinst varje dag! Under varje hjärta döljer sig en ställning som ni kan testa och njuta av. Skrapa ett hjärta varje dag så kan ni se fram emot fyra veckor med heta vinster.

Visa Scratch n Sex
Mer som förgyller samlaget
 

Amour Remote Bullet ger en känsla av lyx och romantik. Med detta vibrerande ägg, gjort i sammetslent silikon med en lätt struktur av en diamant, kan hon njuta av härliga vibrationer med stil. Den hjärtformade kontrollen låter er styra ägget trådlöst och ger er frihet och möjlighet till spännande lekfullhet.
 

Visa Amour Remote Bullet
Visa fler vibrerande ägg
 

En ring som spänner åt kring penisroten gör honom redo för en oförglömlig kärleksstund. Control Love Ring hjälper honom att bli extra hård och få större kontroll över utlösningen. Det intima mötet kan därför hålla på längre så att ni kan njuta mycket mer av varandra.

Visa Control Love Ring
Visa fler penisringar
 

Veckans sextips

Använd en samlagsställning där ni kan se varandra i ögonen. Ögonkontakten fördjupar intimiteten och skapar erotisk spänning mellan er som kan ta njutningen till högre höjder.

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Tre pojkar skryter om vems mamma som har störst mun. Den första pojken säger:
- Min mamma kan stoppa in ett helt äpple i munnen!
Den andra pojken säger:
- Min mamma kan stoppa in en hel honungsmelon!
Den tredje säger:
- Det där var väl ingenting, häromdagen hörde jag min mamma säga till pappa " om du tömmer diskmaskinen så lovar jag att ta den i munnen"

Veckans Citat

"Kärlek utan genkärlek är som en viktig fråga utan svar"
Tyskt ordspråk

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: