måndag 1 februari 2021

Förvandla trist sex

 


 

Utmana dig själv i sexlivet

När man varit tillsammans en längre tid är det lätt att man halkar in i en vardagslunk och sexet blir ganska likartat och förutsägbart varje gång. Samma fenomen brukar gälla även den egna onanin, man gör samma sak vid varje tillfälle. Då är det dags att förvandla det slentrianmässiga och hitta tillbaka till passionen och testa nya sätt att njuta på. Läs vår artikel med tips och idéer på olika saker man kan prova på. Spana in de spännande nyheterna också - garanterat värda att testa!

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

Spara 50%

Veckans värdekod

En älskvärd liten vibrator med 7 kraftfulla vibrationsmönster. Perfekt för att utforska fler av kroppens njutningspunkter!
Använd värdekod HONEYB i kassan så köper du Honey Silver Bullet för 75 kr. Ord. pris 149 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2021-02-07

Mer om Honey Silver Bullet
 

Testa nytt

Känns sexlivet lite enkelspårigt och fantasilöst? Det behöver inte vara så stora eller dramatiska förändringar som behövs för att krydda sexlivet. Läs våra tips och bli inspirerad att testa något nytt redan idag!

Läs artikeln här

Nya heta produkttips!

Urläcker plugg i kroppssäkert glas som ger dig en förförande vacker utsmyckning och skön analstimulans. Kan värmas eller kylas för att utforska hur de olika temperaturerna kan förändra njutningsgraden.

Pretty Rose Glass Plug
Fler Nyheter
 

Nya uppladdningsbara Intensiva Ines är en sensationell sugare som kombinerar vakuumteknik med intensivt pulserande luft. Den är utformad för att stimulera klitoris utan att röra vid den - det bästa sättet att nå orgasm!

Intensiva Ines
Fler lufttrycksvibratorer
 

Vibby Vegas tar handtrallan till en helt ny nivå! Ger extra tryck och stimulans med en skönt ribbad insida. Som grädde på moset så vibrerar den dessutom med 10 olika dynamiska rytmer!

Vibby Vegas
Mer för manlig onani
 

Mer tips

Många ägnar sig åt oralsex som en del av förspelet. Testa att använda denna vibrator för att ge hela upplevelsen en ny dimension. Maggie Oral Vibe placeras i munnen likt en bettskena så du kan stimulera din partner till max med vibrationer och en skönt räfflad yta.

Maggie Oral Vibe
Mer tips för oralsex
 

Intimt Sängsnack är ett kortspel som på ett enkelt sätt kan hjälpa er att bryta det invanda mönstret. Asken innehåller 52 kort med en intim fråga och en intim utmaning på varje kort.

Visa Intimt Sängsnack
Visa fler spel
 

Glidmedel i allmänhet gör samlag och onani mycket skönare. Silikonbaserat glidmedel är det bästa valet när du vill ha det riktigt halt och skönt länge. Lylou Lubricant Silicon kommer i en snygg flaska med pump för smidig hantering.
Tips! Ha sex i duschen och ta med silikonglidet, det håller glidförmågan även i vatten.

Lylou Lubricant Silicon
Visa fler glidmedel
 

Upplev varandras kroppar genom att glida tätt ihop, hud mot hud. Blanda ditt eget kroppsglid - pulver som räcker till 25 liter! 2 teskedar pulver och 750 ml vatten ger dig ordentligt med skönt glid så du kan använda generösa mängder. Använd över hela kroppen, massera och njut av den sköna hala känslan av att vara riktigt nära varandra.

Powder Slide Massage
Mer för massage
 

Boosta stimulansen för båda med Endless Desires som sätts kring penisrot och pung. Den förstärker erektionen, ger maximalt stöd, ökar omkretsen samtidigt som den vibrerar skönt mot pungen. Den mjuka ribbningen ger henne extra stimulans i slidmynningen och med den övre vibratorn får hon den viktiga stimulansen av klitoris. Allt i en och samma produkt!

Endless Desires
Mer skönt under samlag
 

När du använder en ögonbindel blir sexet mer spännande och intensivt, då du koncentrerar dig mer på beröringen och känslan. En ögonbindel kan även minska eventuell blyghet och göra dig mer bekväm att släppa loss och ge dig hän inför nya upplevelser.

FF Sally Satin Mask
Visa fler bondageprodukter
 
Twitch Romeo Rose

Veckans sextips

Väck din partner på ett överraskande och njutningsfullt vis med oralsex! Börja mjukt och försiktigt för att sedan öka intensiteten när din partner vaknat ordentligt. Att bli väckt på detta sätt måste väl ändå vara ett oslagbart sätt att starten dagen på :)

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Kalle kommer till skolan på morgonen och frågar fröken:
- Kan man komma till himlen med benen före?
- Nej, Kalle, det tror jag inte man kan, svarar fröken.
- Det var konstigt fröken! För igår när jag kom hem från skolan så låg mamma med benen rakt upp i vädret och skrek "Oh gud jag kommer, oh gud jag kommer" Jag tror faktiskt att hon hade gett sig iväg om inte brevbäraren hade legat ovanpå och hindrat henne!

Veckans Citat

"Om du vill komma någonstans, gå någonstans"

Sam Rayburn

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Inga kommentarer: