måndag 16 augusti 2021

Sex med guldkant - Pulshöjande nyheter

 


 

Lustfyllda äventyr

Kanske är det ett tag sedan du gjorde något annorlunda och hög tid att vidga dina vyer för nya spännande äventyr i sängen. Ge dig ut i det okända och leta skatter och guldkorn när det gäller sexlivet! Behöver du lite hjälp på traven så spana in våra tips i artikeln för en en erotisk skattjakt. Du har väl inte missat att vi fått in massor av pulshöjande nyheter under sommaren?

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

Surprise

Veckans värdekod

Bjud på en liten överraskning med dessa två små kulor i vaginan. De kan komma åt oanade punkter under samlaget och tillföra extra njutning för båda. https://lustjakt.se/sv/artiklar/geisha-pearls-silver.html?
Prenumerera på Lustjakts nyhetsbrev för att ta del av ett nytt erbjudande varje vecka. Länk till där ni kan anmäla er som prenumerant till Lustnytt: https://lustjakt.se/.../lustnytt-lustjakts-nyhetsbrev.html 😄 #lustjakt #sexleksaker #njutningspärlor #geishakulor
Läs om kulorna
 

Erotisk skattjakt

Gör en oväntad aktivitet och överraska med en erotisk skattjakt som innehåller oförutsägbara moment med spänning och njutning. Här får du tips om hur det kan gå till.

Läs tipsen här

Produkttips

Furry Bunny är analpluggen som känns skön och ger dig en oemotståndligt söt bakdel med sin mjuka fluffiga pälsboll!

Visa Furry Bunny Plugg
Visa fler analpluggar
 

Upplev känslan av att vara härligt trång. Massera in Always Virgin som har en sammandragande effekt på vaginans vävnad. Vänta ca 15 minuter. Sedan kan ni båda njuta av effekten!

Visa Always Virgin
Visa fler stimulerande medel
 
Visa massor av Nyheter
 

Nya Magic Finger förvandlar din hand till en magisk tillfredsställare med det lilla extra. Det blir betydligt enklare att stimulera g-punkten och samtidigt kan du njuta av den roterande och vibrerande toppen mot klitoris. Ett perfekt grepp för en kraftfull orgasm!

Visa Magic Finger
Visa fler klitorisvibratorer
 

Womanizer Liberty har smidig och kompakt design utan att göra inte avkall på sin berömda lufttrycksfunktion! Den pulserande stimulansen med luftpuffar mot klitoris förför och förflyttar dig med säkerhet till orgasmhimlen!

Visa Womanizer Liberty
Visa fler lufttrycksvibratorer
 

Pleasure Treasure är en stav som bugar sig för din njutning. En riktig nöjesskatt med sköna ådror och markerat ollon. Den är böjbar på mitten så att du kan anpassa den för en bekväm känsla. Vrid på locket i botten så svarar den med vibrationer som tar dig till paradiset.

Visa Pleasure Treasure
Visa fler vibrerande dildos
 

Superläckra klämmor med gnistrande kristaller för dig som vill toppa stämningen med ett erotiskt och eggande smycke. Ger dig ett skönt nyp i bröstvårtorna och förhöjer njutningen.

Visa FF Crystal Clamps
Visa mer med silver
 

Golden Duo Eggs är två vibrerande guldfärgade ägg som förgyller din tillvaro och förser dig med njutning dubbelt upp. Passar för alla känsliga punkter och intima områden på kroppen. Har du en partner så kan ni njuta av varsitt ägg samtidigt!

Visa Golden Duo Eggs
Visa mer med guld
 

Att gå in i en annan roll kan skapa en spännande nerv i sexlivet. Genom att lägga till några attribut så blir det lättare att gå in i karaktären. Kanske lite smisk från en lättklädd sjuksköterska?

Visa Kitty Naughty Nurse
Visa mer bondage
 

Ett helt paket med skatter för mannens tillfredsställelse! Mens Sensation Kit innehåller pump, ringar, vibrerande plugg och ollonstimulator för ett oförglömligt njutningsäventyr.

Visa Mens Sensation Kit
Visa mer för mannens njutning
 

Njutning i en liten burk - en juvel med hög njutningsfaktor! Insidan är mjuk och har en genomskinlig, skön stimulerande struktur som du kan se dig själv njuta av. Ta av ena sidans lock för en sugande känsla av ollonet, eller öppna i båda sidorna för att njuta av hela insidan.

Visa Fleshlight Quickshot
Visa mer från Fleshlight
 

Veckans sextips

Har du tänkt på att du har en helt annan vy än din partner har under sexet? Fota eller gör ett videoklipp från en viss position som du upplever som sexig och upphetsande.

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Ville var hos frisören och fick sig en klippning. Frisören frågade:
- Ska jag ta med maskinen där bak?
- Nej tack, men gärna i nacken.

 

Veckans Citat

"Livet är som ett timglas. Man måste vända det upp och ned lite då och då"
Loesje

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: