tisdag 3 augusti 2021

Dildofest

 


 

Dildos för alla

Man skulle kunna tro att njutning med hjälp av dildos är en modern företeelse men dildos har faktiskt använts i många tusen år. Mycket har givetvis hänt med våra dildos, speciellt på senare tid då många unika funktioner har byggts in för att maximera vår tillfredsställelse och göra det extra bekvämt för oss. Vi presenterar några godbitar från sortimentet och kanske får du upp ögonen för några nya favoriter.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

500:- rabatt

Veckans värdekod

Med denna veckas värdekod så får du köpa Euphoria Suction Vibe 499kr! (ord.pris 999 kr). Gör läskande issnoppar som passar lika bra i drinken som till att kyla huden. Formen kan användas om och om igen så att du kan skapa så många du vill. 🍆🧊
Prenumerera på Lustjakts nyhetsbrev för att ta del av ett nytt erbjudande varje vecka. Länk till där ni kan anmäla er som prenumerant till Lustnytt:
Visa Euphoria Suction Vibe
 

Hjälp att välja

Har du svårt att bestämma dig för vilken dildo du ska införskaffa? Här hittar du både fakta, tips och råd som kan vara till hjälp att hitta din perfekta "vän".

Läs tipsen här
 

Dildons historia

Här kan du läsa lite roliga och spännande fakta om dildos och synen på sex under historiens gång.

Läs om dildons historia

Produkttips

Nyheten Satisfyer Mono Flex stimulerar både klitoris och G-punkten med sensuella vibrationer. Du kan fjärrstyra Mono Flex via app och du kan också skapa nya vibrationsprogram eller länka vibratorn med din favoritspellista på Spotify!

Visa Satisfyer Mono Flex
Visa fler Nyheter
 

Nya Flexibla Lilly följer dina former med generös flexibilitet. De djupa kraftfulla vibrationerna ser till att göra dig ordentligt tillfredsställd.

Visa Flexibla Lilly
Visa fler Nyheter
 

Våra mest populära och underbart mjuka dildos med unik verklighetstrogen känsla! Finns i sex olika storlekar.

Visa Dream Dildos
 

Magiska Monika har ett område i den övre delen som rör sig inåt och utåt med unik pulserande rörelse för att ge intensiv stimulans åt g-punkten. Tillsammans med den energiska klitorisvibratorn skapas lustfylld magi!

Visa Magiska Monika
Visa fler Rabbitstavar
 

Oemotståndliga Sweet Pop är en böjlig liten dildo med behagligt material och mindre mått. Lätt att tycka om och kostar bara 139 kr!

Visa Sweet Pop
Visa alla dildos
 

Flexibel dildo med sugpropp som kan fästas på släta ytor. När du slipper hålla i dildon får du händerna fria att stimulera andra punkter för att öka njutningen.

Visa Mr Cup Dillion
Visa fler med sugpropp
 

King Swing Balls är en kvalitetsdildo utrustad med ett par svängande och verklighetstrogna testiklar som ger en realistisk känsla och upplevelse. Kan även användas i sele!

Visa King Swing Balls
Visa fler Strap-Ons
 

Praktisk kombo med dildo och glidmedel! Den mjukt formade plastflaskan kan användas som dildo och den innehåller 175 ml vattenbaserat glidmedel för sköna stunder.

Läs om Eros Aqua Dildo
Visa fler glidmedel
 

Låt Majestic tillfredsställa dig med vibrationer och djupa sköna stötar när den pumpar upp och ner.

Visa Majestic
Visa fler juckande
 

Skapa en egen vibrerande dildo med din penis som modell. Gör-det-själv-kit med allt du behöver för att gjuta en exakt kopia!

Visa Clone A Willy Pink
Visa Cone A Willy Original
 

Denna rejäla dildo har samma mått som legenden John Holmes enorma penis med en omkrets ca 20 cm. För dig som njuter av att bli ordentligt utfylld.

Visa John Holmes Cock
Visa fler stora dildos
 

Smal stav med böjd topp och kraftfulla vibrationer för att stimulera mannens prostata. Stimulansen kan ge en mer intensiv njutning.

Visa Prostata Massager
Visa fler för prostatan
 

Bjud hem dina vänner och ha ett roligt och lärorikt homeparty där du kan klämma och känna på dildos, glidmedel och mycket annat!

Homeparty med Lustjakt

Veckans sextips

Vill du kunna ge en avsugning som går långt ner i halsen? Då kan du träna med en mjuk dildo för att succesivt lära dig att ta kontrollen över din kräkreflex.

Veckans roliga bild

Veckans roliga

En kvinna satt i baren och njöt sitt vin tillsammans med väninnan då en ung och extremt sexig man kom in. Hon kunde inte slita ögonen från honom. Mannen märkte hur hon tittade på honom och gick direkt fram till henne. Innan hon hann be om ursäkt för sitt oartiga stirrande lutade han sig fram och viskade till henne:
-Jag gör vad som helst, absolut vad som helst som du vill att jag gör, spelar ingen roll hur snuskigt det är, för 100 spänn - på ett villkor. Helt paff frågade hon om hans villkor. Den unge mannen svarade:
-Du måste säga vad du vill att jag skall göra med bara tre ord. Kvinnan övervägde hans förslag en stund. Sedan tog hon sakta fram sin plånbok och en hundring. Hon stack sedeln i hans hand tillsamman med en lapp med sin adress. Sedan såg hon djupt in i hans ögon medan hon sakta och med känsla viskade till honom:
"Städa mitt hus"

Veckans Citat

“När vi accepterar våra gränser kan vi passera dem.”
Albert Einstein

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: