onsdag 1 september 2021

Vått och Vilt

 


 

Våta lekar

Att ha sex i duschen eller badet är både spännande och gör att det blir extra intimt. Det varma vattnet hjälper dessutom till att öka blodgenomströmningen och göra er mer mottagliga för stimulans. Egensex i badrummet är också en riktig höjdare! I detta nyhetsbrev ger vi dig tips på sköna leksaker som ni kan använda i duschen eller badet.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

25:- med kod

Veckans värdekod

Med denna veckas värdekod så köper du Bath Confetti Hearts för endast 25 kr (Ord.pris 49 kr). Sprid väldoftande hjärtan som smälter i badvattnet eller på duschgolvet för att sätta en romantisk och inbjudande touch på det våta äventyret! 💕❤🛁🥰
Prenumerera på Lustjakts nyhetsbrev för att ta del av ett nytt erbjudande varje vecka. Länk till där ni kan anmäla er som prenumerant till Lustnytt: https://lustjakt.se/.../lustnytt-lustjakts-nyhetsbrev.html
Bath Confetti
 

Njut i vattnet

Flytta in sexet i badrummet och ta sexleksakerna med dig! Kika på tipsen för sköna sexlekar i duschen eller badet.

Läs tipsen här

Produkttips

Nya sköna Pretty Steven blir en perfekt duschkompis som tar hand om din tillfredsställelse. 4 rotationsfunktioner i staven och 12 makalösa vibrationsmönster i kaninen!

Visa Pretty Steven
Fler Nyheter
 

När man har sex i vatten så sköljs de naturliga sekreten bort och orsakar torrhet. Det är därför viktigt att använda ett glidmedel som håller i vatten så att sexet blir skönt och bekvämt. Dream Glide Silicone är ett bra val både för sex i vatten och vid alla andra tillfällen!

Visa Dream Glide Silicone
Fler silikonglid
 

När du vill ha händerna fria till annat så är en stav med sugpropp ett smart val. Elisa Suction har en sugpropp som fäster bra på alla släta ytor och speciellt bra på våta ytor. Elisa är ställbar så du kan vinkla den i den position som du önskar.

Visa Elisa Suction
Fler med sugpropp
 

Liten och smidig vibrator med massor av kraft att göra dig nöjd. Bara 9 cm lång men med hela 10 olika vibrationsmönster att välja på! Dessutom 100 % vattentät så du kan ha den nedsänkt i badet om du vill.

Visa RO Bullet 90 Velvet Soft
Visa mer för klitoris
 

Ringen som har allt man kan önska sig!
- Uppladdningsbar och vattentålig
- Snygg design med stor kontaktyta för klitoris
- Supertyst och flexibel
- 10 sköna vibrationsvarianter
Satisfyer Plus Vibe Ring är ett säkert kort när ni vill njuta till max under samlaget!

Visa Satisfyer Plus Vibe Ring
Visa fler vibrerande ringar
 

Glömmer du att göra dina knipövningar? Ha knipkulorna i duschen och gör din knipträning under tiden du tvättar dig. Bra sätt att inte missa den viktiga träningen! Vältränade muskler i bäckenbotten gör att du kan får starkare orgasmer och undvika urinläckage.

Visa Compact Woman
Visa fler knipkulor
 

Mjuk och skön lösvagina som skapar skönt glid på insidan med hjälp av vanligt vatten! Perfekt att använda i duschen helt enkelt.

Visa Wet Desire
Visa fler lösvaginor
 

Är du sugen på att öka din penisstorlek? Med Bathmate kan du få den där extra längden och ökade omfånget! Pumpen används tillsammans med vatten i badet eller duschen och du får ett fantastiskt resultat, snabbt och lätt. Hydromax har 35% mer sugkraft än Hercules och passar dig som vill ha extra kraftig effekt.

Visa Bathmate Hydromax 9
Visa Bathmate Hercules
 

Mini Shank är en liten men naggande god dildo! Den rejäla sugkoppen i botten fastnar enkelt på en våt duschvägg eller badkarskant. Perfekt storlek för att passa analt men även vaginalt om du inte vill ha en djup penetration.
P.S Tänk på hygien och bakteriespridning, när du haft något analt så använd det inte någon annanstans utan att först rengöra riktigt ordentligt.

Visa Mini Shank
Visa mer för analt
 

Veckans sextips

Innan ni går in i duschen tillsammans så ställ er framför spegeln och tvåla in varandras kroppar med sensuella smekande rörelser. Att se er själva i spegeln kommer öka på puls och upphetsning!

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Bonden skulle åka in till stan och sälja grönsaker på torget. Men han var lite osäker på om han skulle kunna få ett stånd på torget eftersom det var stor marknadsdag. Därför tog han bara med sig en liten lår med grönsaker.
När han kom fram fann han att det var gott om plats och skickade ett meddelande hem.
- Har fått stånd. Skicka pigan med stora låren.

Veckans Citat

"Oroa dig inte för morgondagen, i övermorgon är den över"
Voltaire

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: