onsdag 11 augusti 2021

Orgasm Orgasm Orgasm

 


 

Orgasmens dag

Idag är ingen vanlig dag – det är den internationella orgasmdagen! Det är troligen ingen tillfällighet att det dessutom är lyckans dag - orgasmer gör oss lyckliga! När vi når klimax händer otroliga och värdefulla processer i vår kropp. Ta vara på dagen och förbered för en njutningsstund med guldkant där orgasmen och tillfredsställelsen får fullt fokus. Vig en del av dagen till att kika runt i vårt sortiment och beställ hem några nya sköna sexleksaker att njuta av framöver.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

119:- 66:-

Veckans värdekod

Stimulansen blir så mycket skönare med ett glidmedel! Alga Glide är vårdande och välgörande för huden och speciellt bra för slemhinnorna i underlivet.

Prenumerera på Lustjakts nyhetsbrev för att ta del av ett nytt erbjudande varje vecka. Länk till där ni kan anmäla er som prenumerant till Lustnytt: https://lustjakt.se/.../lustnytt-lustjakts-nyhetsbrev.html 😄
Läs om Wellnes Alga Glide Peach
 

Tänk orgasm

Orgasmen börjar i hjärnans lustcentrum och din kropp kan inte skilja på fantasi och verklighet. Detta ger dig oanade möjligheter när du vill ha ökad lust och mer njutning.

Läs mer här

Maxat med tips

Här har vi samlat massor av tips och råd om hur du kan underlätta orgasm eller helt enkelt göra orgasmen skönare och mer intensiv.

Tips för hennes njutning
Tips för hans njutning

Produkttips

Exklusivt och fantastiskt prisvärt set med de i särklass bästa produkterna för en säker och omtumlande orgasm! Du får både parvibratorn We Vibe och lufttrycksstimulatorn Womanizer, båda i syndigt svart med eleganta detaljer i guldfärg.

Läs mer om Womanizer & We Vibe Set
Visa fler Nyheter
 

Nya bedårande Belou Bullet är vibrationskulan som stimulerar både vagina och klitoris med stil. Du kan välja mellan fyra vibrationslägen i fyra hastigheter som du kan styra med fjärrkontrollen. Uppladdningsbar och vattentålig.

Läs mer om Belou Bullet
Visa fler Nyheter
 

Ny liten metallplugg som skimrar vackert i alla regnbågens färger! Genom anal stimulans kan man förstärka orgasmen för både kvinnor och män.

Läs mer om Rainbow Plug
Visa fler Nyheter
 

En riktig orgasmmaskin med lufttrycksteknologi som ger omtumlande klitorisstimulans. Se fram emot ett klimax du sent kommer glömma...

Läs mer om Satisfyer One
Visa mer för klitoris
 

Spanken Smooth mjuka läppar kan ge dig den ultimata upplevelsen och tillfredsställelsen. Du anpassar själv det tryck du önskar för att skapa en skön, tight känsla kring din lem så att du kan explodera i njutning.

Läs mer om Spanken Smooth
Visa fler lösvaginor
 

Vibrerande string som ger båda stimulans under kärleksakten. Kulorna som löper ner och runt slidmynningen stimulerar de känsliga nerverna som finns i blygdläpparna och som förgrenar sig ner från klitoris, samtidigt ger kulorna honom en otroligt skön massage under samlaget. Vibratorn i toppen ger henne klitorisstimulans så hon på ett bekvämt sätt kan få orgasm under samlaget.

Läs mer om Lovers Thong
Visa fler parprodukter
 

Öka upphetsningsnivån med ON Arousal Ultra. Ta en droppe på klitoris eller ollon så infinner sig strax en skön och vibrerande känsla. Området kommer att reagera lättare för stimulans och orgasmen blir extra intensiv och kraftfull.

Läs mer om On Arousal Ultra
Visa fler stimulerande medel
 

Gör stimulansen mer effektiv genom att massera g-punkten samtidigt som klitoris. Dubbel stimulans ger oftast en starkare orgasm.Uppladdningsbara Extravagance G Spot har en bred böjd topp som är anpassad för att trycka mot g-punktsområdet. Den kraftfulla motorn har 3 fasta lägen och 9 mer variationsrika program som alla är tystlåtna.

Läs mer om Extravagance G-spot
Visa mer för g-punkten
 

Stimulans av bröstvårtorna är ett enkelt sätt att intensifiera njutningen och maxa orgasmen. Cheer Nipple Suckers ger ett skönt sug som gör dina bröstvårtor styvare och mer känsliga för beröring.

Läs mer om Cheer Nipple Sucker
Visa mer för brösten
 

Njut av en skön pungstimulans med överdraget Ball Buzzer som ger en lätt omkramande känsla kring testiklarna. De dubbla högintensiva vibratorerna kan även användas separat för stimulans på andra erogena områden för att tillfredsställa maximalt.

Läs mer om Ball Buzzer
Visa fler vibrerande ägg
 

Veckans sextips

Duschen är en perfekt plats för onani och sex! Här behöver man inte oroa sig för kladd, det är ju enkelt att tvätta av direkt. Använd gärna ett silikonbaserat glidmedel som håller sig i vatten så blir det extra skönt och halt. Använd även duschmunstyckets strålar för att rikta direkt mot dina känsliga punkter.

 

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Två killar satt och pratade sex på lunchrasten då den ene säger:
- Imorse gav jag min fru en jätteorgasm.
- Jasså det var inte illa, då blev hon väl nöjd?
- Det verkade inte så, för hon spottade ut den...

Veckans Citat

"Gör det roliga först. Det tråkigare blir mindre tråkigt, när ingenting roligt väntar"
Magnus von Platen

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Instagram Facebook Twitter

lustjakt.se, info@lustjakt.se

Inga kommentarer: