tisdag 27 juli 2021

Upphetsande effekt

 


 

Hett och coolt sex

Visste du att det går att framkalla och förstärka upphetsningen genom att utsätta hudens receptorer för värme och kyla? Stimulering genom växlande temperaturer ger kroppen en känsla som kan översättas till upphetsning. Temperaturspelet blir extra effektivt när varmt och kallt kombineras i oförutsägbara mönster. I vårt sortiment finns en del att välja bland som kan ge den önskade upphetsningen av kyla eller värme. Vi ger dig tips som garanterat får effekt på njutningen.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

Ditt pris 33:-

Veckans värdekod

Med denna veckas värdekod så får du köpa Ice Mould för 33 kr (ord.pris 69 kr). Gör läskande issnoppar som passar lika bra i drinken som till att kyla huden. Formen kan användas om och om igen så att du kan skapa så många du vill.

Prenumerera på Lustjakts nyhetsbrev för att ta del av ett nytt erbjudande varje vecka. Länk till där ni kan anmäla er som prenumerant till Lustnytt: https://lustjakt.se/.../lustnytt-lustjakts-nyhetsbrev.html 😄

Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2021-08-01

Mer om Issnoppsformen
 

Veckans artikel

Kyla är ett av våra känselintryck som kan öka förnimmelser i kroppen. Att växla mellan olika temperaturer skapar större känslighet så att du kan njuta mer. Läs fler tips om hur ni kan öka känsligheten och intensifiera stimulansen.

Läs tipsen här

Produkttips

Elegance Posh Heat är staven som ger dig riktigt lyxig njutning med både kraftfulla vibrationer och värme. Med en knapptryckning så värms staven upp till behagliga 42°C. Upplev vilken njutning den värmande känslan inom dig kan överraska med.

Elegance Posh Heat
Fler dildos med vibrationer
 

Glas ger en härligt sval upplevelse! Kyl i kallt vatten och njut av den uppfriskande känslan. Går lika bra att värma istället om du vill växla mellan temperaturer. Stilfulla Glass G-spot har en böjd topp så att du kan stimulera g-punkten. Fungerar även perfekt att rulla toppen runt klitoris för skön stimulans.

Glass G-spot
Mer i glas
 

En liten klick Eros Lady Cooling på klitoris gör att området direkt vaknar till liv. Den kylande effekten skapar en ökad känsla och ger dig en ordentligt intensiv orgasm. Denna vecka till lägre pris!

Eros Lady Cooling
Fler stimulerande
 

Heat Nipple Teaser är bröstklämmor med vibrationer och en värmande känsla. De är justerbara så att du kan välja själv hur hårt nyp det ska bli. Den värmande funktionen värmer upp klämmorna till 40°c, lagom för att känna hettan utan att behöva bränna sig.

Heat Nipple Teaser
Mer för brösten
 

Älskar du choklad? Shungas lyxiga massageljus förvandlas till oemotståndlig chokladdoftande massageolja när det tänds. Efter ett svalkande bad när huden är kall ger denna varma massageolja en extra effektiv känsloupplevelse.

Shunga Massage Candle Chocolate
Mer för massage
 

Metall är ett material som både kan kylas ner och värmas. Njut av metallens egenskaper med läckra Dream Plug Party som dessutom har effektfullt LED ljus i olika färger. Metallens blanka yta gör att den både är lätt att föra in och enkel att rengöra efteråt.

Dream Plug Party S
Fler pluggar
Mer i metall
 

Låt dig omslutas av kraftfulla vibrationer och behaglig värme upp till 40 grader som ger dig extraordinär njutning. Satisfyer Men Heat Vibration har hela 70 olika vibrationskombinationer!

Satisfyer Men Heat Vibration
Mer för manlig onani
 

Bekväm och svalkande tillfredsställelse för mannen! Hydro Power Blower juckar fram och tillbaka och tillfredsställer med både rörelse och vibrationer. Du kan använda den med eller utan vatten.

Hydro Power Blower
Fler juckande
 

Blir det lite för hett ibland så du behöver coola ner dig för att kunna hålla på lite längre? Smörj in undersidan av penisen med 1-2 droppar Pause Prolong Pleasure Gel och inom några sekunder kommer effekten att märkas. Gelen har snabbt upptag och stor effektivitet. Utlösningen kan fördröjas och du kan hålla på längre utan att ta bort känslan.

Pause Prolong Pleasure
Fler fördröjande
 

Kurvig, uppladdningsbar, 10 vibrationsmönster, vattentät och coolt LED ljus - det är nyheten DazzLED det!

DazzLED
Fler Nyheter
 

Veckans sextips

Varma sommardagar är klänning eller kjol ett skönt val och det bästa med det är att det går snabbt att ta av underkläderna utan krångel. Eller kanske till och med gå helt utan trosor under kjolen? Det blir garanterat fler heta sexuella aktiviteter!

Veckans roliga bild

Veckans roliga

En äldre man går in i bastun med andra äldre män. Mannen tar av sig handduken då ser de andra männen att han är rakad nertill och frågar varför han är det.
- Jo, de ska jag säga er, att om han inte vill stå upp så ska han banne mig inte ligga mjukt heller!

Veckans Citat

"En vän är den som vet allt om dig och ändå tycker om dig"
Elbert Hubbard

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Instagram Facebook Twitter

lustjakt.se, info@lustjakt.se

Inga kommentarer: