måndag 7 juni 2021

Intensiv tillfredsställelse

 


 

Dubbla njutningen

När du får stimulans på flera erogena zooner samtidigt så ger kroppen kraftigare gensvar vilket gör att du kan få uppleva häftigare orgasmer och djupare tillfredsställelse. Utforska vilka kombinationer som ger dig den starkaste njutningen och de intensivaste höjdpunkterna.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

329:- 169:-

Veckans värdekod

Med denna veckas värdekod får du köpa Bunny Kiss för endast 169 kr. Ord.pris. 329 kr. Ger dig smidigt en dubbel stimulan

Prenumerera på Lustjakts nyhetsbrev för att ta del av ett nytt erbjudande varje vecka. Länk till där ni kan anmäla er som prenumerant till Lustnytt: https://lustjakt.se/.../lustnytt-lustjakts-nyhetsbrev.html 😄
Bunny Kiss
 

Intim massage

Använd båda dina händer och dina intima delar för att ge oslagbart skön massage. Fantastisk trippelstimulans för din partner och även för dig!

Läs här hur du gör

Produkttips

Nya Driftiga Danne har tre vibrationspunkter längs skaftet och inte mindre än 30 olika sätt att vibrera! En stav du troligen aldrig tröttnar på.

Visa Driftiga Danne
Fler Nyheter
 

En ring runt penisroten och en runt pungen tillsammans med en analplugg där bak. En kombo som måste testas!

Visa Probe Dual Ring
Fler Nyheter
 

Dual Dolly Rabbit är staven med extra allt som inte lämnar någon oberörd. Roterande kulor, cirklande rörelse, klitorisvibrator och analretare. Med all denna stimulans kan det inte bli annat än toppbetyg när det gäller tillfredsställelse!

Visa Dual Dolly Rabbit
Visa fler rabbitstavar
 

Otroligt silkeslen och flexibel dildo med olika former i ändarna. Perfekt när du vill ha varierad stimulans och kunna välja efter tillfälle.

Visa Double Bubble Rick
Visa fler dildos
 

Mobilstyrda Satisfyer Double Joy har dubbla motorer för att ge optimal stimulans åt klitoris och g-punkt under samlaget eller när den används på egen hand. Vid penetration ökar känslan och även mannen får extra mycket att njuta av. Dessutom stannar den på plats av sig själv, så ni får händerna fria att stimulera andra lustfyllda ställen på varandras kroppar.

Visa Satisfyer Double Joy
Visa mer under samlag
 

Att nypa i bröstvårtorna samtidigt som könsorganet stimuleras fungerar som en lustboost för både kvinnor och män. Heat Nipple Teaser gör mer än bara nyper, den både vibrerar och ger hetta för att skruva upp stimulansen ytterligare.

Visa Heat Nipple Teaser
Visa mer för bröst
 

35 cm långa och böjliga Dream Double Dildo öppnar för möjligheten att njuta av den tillsammans och samtidigt med någon annan! Går givetvis utmärkt att lägga beslag på hela själv och utforska dess längd och formbarhet.

Visa Dream Double Dildo
Visa allt från Scandero Dream
 

Double Diver är penisringen med allt man kan önska! Ringen smiter åt runt penisroten och ger honom kraftfullare stånd samtidigt som hans känsla vid utlösning blir makalöst skön. Vibratorn ger henne skön klitorisstimulans samtidig som hon kan njuta av anal penetration med den ställbara staven.

Visa Double Diver
Visa fler vibrerande ringar
 

Upplev den laddade njutningen när båda hålen penetreras och får samstämmig stimulans av den centrerade vibratorn. Lättanvänd och prisvänlig!

Visa Xcel Double Vibe
Visa fler dubbeldildos
 

Två ringar och tre vibratorer som ger en extra kick till både erektionen och känslan när de omger både penis och pung. Skön att använda vid onani men minst lika bra under samlag då kvinnan får klitorisstimulans av vibratorerna oavsett ställning.

Visa Cock & Balls Vibro Ring
Visa fler vibrerande ringar
 

Veckans sextips

Delad njutning är dubbel njutning! Låt din partner se på när du onanerar och hur du gör när du tillfredsställer dig själv. Både upphetsande och lärorikt.

Veckans roliga bild

Veckans roliga

En man kom i på sjukhuset med flera benbrott, två blåslagna ögon och en golfklubba virad runt halsen.
Naturligtvis frågade läkaren vad som hänt.
– Jo, jag spelade en runda golf med min fru när hon slog ut bollen i en hage med kor. Vi gick ut i hagen och letade efter hennes boll och då såg jag att en av kossorna hade någonting vitt baktill. Jag gick dit och
lyfte på svansen och där satt en golfboll med min frus monogram på.
Fortfarande med svansen upplyft så ropade jag till min fru:
– Den här ser ut som din!!!
Efter det så minns jag inte så mycket mer….

Veckans Citat

”Skjut upp till imorgon bara det du kan tänka dig ha ogjort när du dör”

Pablo Picasso


Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Inga kommentarer: