måndag 14 juni 2021

Orgasmgaranti

 


 

Orgasmgaranti

Välkomna in i den fantastiska lufttrycksvärlden alla män! Äntligen finns produkten som kommer ta mannens njutning till en helt ny nivå! Nu är det några år sedan den revolutionerade lufttrycksteknologin för klitoris tog kvinnorna med storm. Inte konstigt att denna typ av produkter med punktstimulering genom luft och vacuum fortsätter att vara de mest efterfrågade då de är oerhört effektiva och hela 99% får orgasm. Vi är glada att presentera Arcwave Ion för män som har samma teknik med tryckvågor och luft som ger unik penisstimulans - Ett måste att prova!

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

75% rabatt *

Veckans värdekod

Med denna veckas värdekod får du köpa Satisfyer One Night Stand för endast 39 kr när du handlar annat för minst 300 kr. Ord.pris. 159 kr. One Night Stand ger 35 minuter av stimulerande lufttryck. Perfekt att ha med i väskan på vilda äventyr eller ge bort till en vän du tycker behöver prova på den magiska lufttryckstekniken 😍🌪
Prenumerera på Lustjakts nyhetsbrev för att ta del av ett nytt erbjudande varje vecka. Länk till där ni kan anmäla er som prenumerant till Lustnytt: https://lustjakt.se/.../lustnytt-lustjakts-nyhetsbrev.html 😄
Visa Satisfyer One Night Stand
 

Så funkar det

Pulserande lufttryck utan direkt beröring är den i särklass mest effektiva stimulansmetoden och den ger intensiva orgasmer! Tillhör du dem som har svårt eller aldrig fått orgasm så kan denna teknik vara det som behövs för att lyckas. Läs mer om dessa fantastiska sexleksaker!

Läs här

Arcwave Ion kommer sannolikt ge dig din mest intensiva sexuella njutning hittills!
Upplev den kraftfulla typen av stimulans som baseras helt på den pulserande luftvågstekniken. Arcwave Ion är speciellt utformad för att rikta in sig på penisens starkaste njutningsreceptorer där de pulserande tryckvågorna träffar Frenulum och därmed leverera en maxad upplevelse. Köp till intropris!

Visa Arcwave Ion
Visa fler Nyheter
 

Nya Womanizer ECO - för skuldfria gröna orgasmer! Leksaken är gjord av biologiskt nedbrytbart Biolene-material som är både miljövänligt och veganskt. Dessutom kan alla delar kan tas isär och återvinnas. Denna kraftfulla tryckvågstimulatorn har 12 olika intensiteter för suverän klitorisstimulans och Smart Silence-teknik.

Visa Womanizer ECO
Visa fler Womanizer
 

En vacker röd ros som döljer en förförande hemlighet i bladens mitt. Mia Rose är lufttrycksstimulatorn som ger klitoris en ljuvligt skön behandling som lämnar kvinnan djupt tillfredsställd. Du har totalt 10 olika lägen att njuta av, tre stycken fasta i olika styrka och sju stycken med varierade rytmiska mönster.

Visa Mia Rose
Visa fler uppladdningsbara
 

Satisfyer PRO 4 Couples är inspirerad av den klassiska parvibratorn som kan användas under samlag och som stimulerar båda parter samtidigt. Den här förtrollande leksaken erbjuder en trängre känsla vid penetration, sköna vibrationer mot penis och g-punkt samtidigt som tryckvågor tillfredsställer klitoris.

Visa Satisfyer PRO 4 couple
Visa fler parvibratorer
 

Satisfyer Curvy 1 Plus har extra allt! Lufttryck, vibrationer och app-koppling! Via appen kan du till exempel skapa egna vibrationer, förvandla musik till stimulans eller låta någon annan styra funktionerna. Den extra breda öppning i munstycket och den skruvade struktur på insidan ger maximal potential för din njutning.

Visa Satisfyer Curvy 1 Plus
Visa fler mobilstyrda
 

Kissable Isabella har tidigare blivit utsedd till Bäst-i-test av sexologen Linn Heed! Med den sensuella framtoningen och den magnifika lufttrycks tekniken är den inte svårt att förstå varför.

Visa Kissable Isabella
Visa fler lufttrycksvibratorer
 

Satisfyer Penguin Next är absolut den sötaste lille herren i Satisfyer familjen. Utformningen gör den både bekväm och smidig att använda. Med vakuum och luft ger den intensiv stimulans utan beröring och utan vibrationer. Hela 11 nivåer av pulserande tryckvågor ger känslan av sug och massage på din allra känsligaste punkt. .

Visa Satisfyer Penguin
Visa allt från Satisfyer
 

Ritual Spirit ger känslan av lyx och elegans. Här kan du välja om du vill ha lufttrycksstimulans eller vibrationer. Trots sin nätta storlek har den hela 14 olika program, 7 lufttrycksprogram och 7 vibrationsprogram.

Visa Ritual Spirit
Fler med sugande känsla
 

Intensiva Ines har ett medelstarkt sug med 10 olika lägen att välja bland. De olika lägena är tystlåtna och ger utsökt klitorisstimulans med pulserande sug i varierade hastigheter som efterliknar vibrationer. Du styr den enkelt med två integrerade knapparna.

Visa Intensiva Ines
Visa fler klitorisvibratorer
 

Veckans sextips

Värme ökar blodflödet till ditt underliv, vilket bland annat gör dig känsligare och ökar förmågan att få orgasm. Låt solens strålar värma ditt underliv eller testa att ta ett varmt bad innan du har sex!

 

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Sören hade fått till det med Mia som hade rykte om sig att vara grym på att suga. De hamnade i sänghalmen och Mia började låta sin mun göra jobbet. Efter ett tags aktivitet så började Sören att skrika:
- Sug sug! Blås blås! Sug sug! Blås!
Varpå Lotta blev konfunderad och sa:
- Hur skall du ha det, skall jag suga eller blåsa? Varför skriker du blås för?
- Ja, men va tusan, du höll på att suga in lakanet i arslet på mig!

Veckans Citat

"Det omöjliga - är vad någon inte kan göra tills någon gör det"

Douglas Adams

Inga kommentarer: