måndag 28 juni 2021

Hitta G-punkten - Det heta området

 

 

Det heta området

Många har hört talas om den, åtskilliga letar efter den, en hel del har hittat den och vissa säger att den inte finns – det är den omtvistade g-punkten vi pratar om. Numera brukar man istället se det som ett område snarare än en punkt och det kallas CUV-komplexet. Här möts och samarbetar klitoris, urinröret och den främre slidväggens nervtrådar vilket gör det till ett extra känsligt område. Med rätt stimulans kan det ge oerhört stark njutningskänsla och dessutom fontänorgasmer! Ta hjälp av både våra produkttips och praktiska råd för att skapa de bästa förutsättningarna att få njuta av extra häftiga orgasmer genom stimulans av detta magiska område.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

40% rabatt

Veckans värdekod

Denna veckas värdekod ger dig 40% rabatt på Slimeline G och du får köpa den för endast 119 kr ord.pris. 199 kr. Helt suverän för g-punktsstimulans! Men också perfekt för klitoris och annan punktmassage. 😍💦💥
Prenumerera på Lustjakts nyhetsbrev för att ta del av ett nytt erbjudande varje vecka. Länk till där ni kan anmäla er som prenumerant till Lustnytt: https://lustjakt.se/.../lustnytt-lustjakts-nyhetsbrev.html 😄
Visa Slimline G
 

Hitta g-punkten

Här får du vägledning från början till slut för att hitta och stimulera hennes g-punktsområde. Allt för att ge henne en omtumlande intensiv orgasm!

Läs artikeln här

Produkttips

En lysande nyhet bland pärlstavarna! Nätta mått, vibrationer mot klitoris, böjd roterande topp och ljuvlig pärlmassage i slidmynningen. En riktigt skön nykomling!

Visa Firefly Jess
Visa fler Nyheter
 

Få bästa grepp för att smidigt stimulera hennes g-punkt och klitoris på samma gång. Finger Feeling träs på två fingrar och gör den inre stimulansen extra effektiv och utan risk för att naglarna ska skada. På utsidan sitter en vibrator som tillfredsställer klitoris med mjuka vibrationer.

Visa Finger Feeling
Visa mer för klitoris
 

We-Vibe Chorus är oslagbar på att ge bekväm stimulans åt både klitoris och g-punkten under samlag eller på egen hand. Ergonomiskt fulländad och ställbar för bästa passform. Dessutom ett tekniskt mästerverk där du kan låsa upp en mängd sköna funktioner om du väljer att ladda ner gratisappen. We Vibe Chorus finns i färgerna blå, lila och rosa.

Visa We Vibe Chorus Blue
Visa We Vibe Chorus Purple
Visa We Vibe Chorus Pink
 

Under samlaget så stimuleras G-punkten bäst när mannen tränger in bakifrån. Kvinnan kan stå på alla fyra eller ligga på magen, helst med en kudde under sig. Denna sele ger ett bra grepp och underlättar sex bakifrån.

Visa FF Do It Doggie
Visa mer för positioner
 

Använd glidmedel för att förhöja känslan och göra massagen av g-punktsområdet extra skön och tillfredsställande. Waterglide Orgasm Gel har en stimulerande effekt och ökar känsligheten för beröring vilket gör det lättare för henne att uppnå en högre grad av upphetsning.

Visa Waterglide Orgasm Gel
Visa fler glidmedel
 

Denna rejäla och söta sängkamrat hjälper dig gärna att söka efter din g-punkt med sin trubbiga nos. Den har 12 kraftfulla vibrationsprogram med 6 intensitetsnivåer och 6 himmelska rytmer. Uppladdningsbar så du slipper köpa batterier och skonar miljön.

Visa Satisfyer Petting Hippo
Visa fler stavar för G-punkten
 

Venus Butterfly kan du bära diskret innanför trosorna och enkelt styra funktionerna med den lilla fjärrkontrollen. Fjärilen omsluter hela vulvan och stimulerar klitoris samtidigt som staven är böjd för att ge g-punktsstimulans. Det finns 12 härliga vibrationer att välja bland så du med säkerhet får en upplevelse som tar dig till himmelriket!

Visa Venus Butterfly
Visa fler trosvibratorer
 

Den optimala rabbitstaven för häftiga orgasmer! Formad för att stimulera g-punkten med kraftfulla vibrationer, samtidigt som den har unika tryckvågor som intensivt pulserar kring din klitoris. Obeskrivligt skönt!

Visa Satisfyer G spot
Visa fler Satisfyer
 

För dig som gillar en mer rejäl storlek är Classic Big Wilmer en god kandidat. En skön grovlek och en böjd topp som ger variationsrika vibrationer mot G-punkten!

Visa Classic Big Wilmer
Visa fler dildos med vibration
 

Testa vad du kan om G-punkten! Lite klurigt test med 10 frågor om G-punkten. Om du inte kan allt så har du möjlighet att lära dig något nytt.

Gå till testet!
 

Veckans sextips

Som barn lekte du kanske den där leken då man skulle blunda och säga var det kittlade mest av ett grässtrå som drogs över ansiktet? Kör en vuxenvariant av samma lek där ni är nakna och har hela kroppen att tillgå. Använd ett strå eller något annat lämpligt och gå på en sensuell och upphetsande upptäcktsfärd.

 

Veckans roliga bild

Veckans roliga

En man satt i restaurangen och noterade en mycket sexig kvinna vid ett annat bord. Han kallade på kyparen och bad honom ge kvinnan restaurangens dyraste flaska champagne. Kyparen levererade champagneflaskan till kvinnan, som skickade den tillbaka till mannen tillsammans med en lapp,
- För att jag skall ta emot denna flaska krävs det att du har en Mercedes i garaget, 10 miljoner på banken och tjugo centimeter i byxorna.
Mannen läste lappen och skickade en egen lapp tillbaka till henne.
- Bara så att du vet, jag råkar ha två Mercedes i mitt garage och över 20 miljoner på banken, men inte ens för dig skulle jag kapa fem centimeter.

Veckans Citat

"Den som aldrig gjort ett misstag har aldrig prövat något nytt"

Albert Einstein

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: