måndag 17 maj 2021

Hemlighetsfulla sexleksaker

 


 

Diskreta leksaker

Många sexleksaker har ett utseende som direkt avslöjar att det är en leksak för vuxnas sexuella tillfredsställelse. Vid vissa tidpunkter och speciella tillfällen kan en diskret leksak vara det man allra mest önskar sig. Har man till exempel barn hemma eller kanske vill ha en sexleksak med på resan så är en mer hemlighetsfull design ett säkert kort för att undvika en möjligen något besvärande situation. Kika på våra tips av sköna leksaker med ett utseende som inte avslöjar ändamålet.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

Klipp 99:-

Veckans värdekod

Lyxig och maxad bulletvibrator med söt och diskret design. Beauty Butterfly har 3 olika vibrationslägen att tillfredsställa dig med.
Med värdekod endast 99 kr! Du sparar hela 200 kr. (ord.pris är 299 kr) Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 2021-05-23


Prenumerera på Lustjakts nyhetsbrev för att ta del av ett nytt erbjudande varje vecka. Här kan ni anmäla er som prenumerant till Lustnytt: https://lustjakt.se/.../lustnytt-lustjakts-nyhetsbrev.html

Mer om Beauty Butterfly
 

Vibrationer på burk

Vad sägs om en liten droppe som kan få det att pirra till i könsorganet så att lust och orgasm får hjälp på traven? Stimulerande medel kan göra stor skillnad! Läs mer och få tips och råd.

Läs om Stimulerande medel

Produkttips

Droppljus för dig som gillar lekar som verkligen känns och vill ha ett hetare förspel. Drip Candles är gjorda i vax vilket ger droppar med lägre temperatur än ett stearinljus.

Drip Candles
Mer för bondage
 

Sex Spray (för mannen) som attraherar kvinnor! En magisk doft som ger dig önskad uppmärksamhet.

Sex Spray
Fler dofter
 
 

Hemlighetsfulla vibrationer innanför trosan! Låt din partner styra och stimulera dig när du minst anar det. Kanske under middagen, på promenaden eller shoppingturen?
Satisfyer Secret Panty Vibe styrs via mobilen och har dubbla motorer, en i varje ände. Vibrationerna är starka och nästintill ljudlösa så att er lilla hemlighet inte avslöjas...

Satisfyer Secret Panty Vibe
Mer från Satisfyer
 

Samlagskulor eller Geishakulor som de även kallas, placeras i vaginan innan samlaget och ger extra njutning för båda. Kulorna masserar och vidrör punkter på ett mycket stimulerande sätt. Diskret förvaring i en ask med form av en snäcka.

Pleasure Pearls
Fler samlagskulor
 

Förvandla din eltandborste till en orgasmmaskin! Bara att ta av borsten och sätta på detta smarta diskreta tillbehör istället och låta dig tillfredsställas.

Toothbrush Make Over
Fler diskreta produkter
 

Vad kan bli mer diskret än att använda en annan typ av massageapparat till att tillfredsställa sig sexuellt? Massage Tool är i grunden tänkt för massage och rengöring i ansiktet men det toppiga massagehuvudet är perfekt för klitorisstimulans. Du får alltså 2 i 1 produkt och nu till oslagbart lågt pris!

Massage Tool
Fler massageapparater
 

Ingen kan gissa att ditt läppstift är en vibrator! Praktisk att lägga i väskan så att du diskret kan ha bekväm stimulans till hands när du är ute på äventyr. Medföljer även ett romantisk strumpeband med plats för vibratorn.

Garter And Lipstick
Fler klitorisvibratorer
 

Att välja en sexleksak utan vibrationer kan vara ett bra alternativ när du vill vara diskret och slippa tänka på om ljud från vibrationer kan uppfattas av någon. En stav i glas ger många fördelar, den glider lätt och kan både kylas och värmas för att lägga till ytterligare en dimension åt njutningen. Glass Dildo Chilli Pepper är ett riktigt konstverk och kan utan vidare ligga framme i bokhyllan utan att avslöja vilken älskare den egentligen är.

Glass Dildo Chilli Pepper
Mer i glas
 

På utsidan ser det ut som en rejäl ficklampa med lock. Men insidan döljer en lösvagina som både ser naturtrogen ut och känns som en riktig vagina. Fleshlight är världens mest sålda lösvagina och S.T.U. modellen har ett extra stimulerande inre så du kan njuta maximalt och passa på att träna din uthållighet.

Fleshlight S.T.U. Pink Lady
Fler Fleshlights
 

Veckans sextips

Filma dig själv när du smeker dig och använd sedan filmen som din egen upphetsande porrfilm. Har du en partner kan ni se på varandras filmer tillsammans och bli galet kåta av det.

Veckans roliga bild

Veckans roliga

– Mamma, varför heter min kusin Diamant i förnamn?
– För att hennes mamma älskar diamanter.
- Men mamma, varför heter jag Dick?
– NU RÄCKER DET MED FRÅGOR!

Veckans Citat

"När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd"

Walter Matthau

Inga kommentarer: