måndag 3 maj 2021

Intimrakning

 


 

Intimrakning

Många kvinnor och män föredrar att vara hårfria eller välansade kring könsorganet och har gjort intimrakningen till en återkommande rutin. Eftersom huden är extra känslig just runt könsorganet är det viktigt att rakningen görs så skonsamt som möjligt. Vi tipsar om produkter som gör rakningen snällare och hjälper till att skydda så du kan slippa besvärande reaktioner efteråt. Vissa sexleksaker blir extra sköna och effektiva på ett rakat kön, spana in dem också!

Mycket njutning önskar vi på Lustjakt

Läs om fördelar och frisyrtips

Veckans klipp - för dig

 

Tasty 39:- 

Ett nyrakat kön gör att oralsex blir extra inbjudande och trevligt. Att komplettera med ett smaksatt glidmedel gör det hela ännu mer smakfullt och njutbart.
Med värdekod i kassan så köper du flaskan med Sommarglid Smultron 50 ml för endast 39 kr. Ord. pris 89 kr.
Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 2021-05-09

Prenumerera på Lustjakts nyhetsbrev för att ta del av ett nytt erbjudande varje vecka. Här kan ni anmäla er som prenumerant till Lustnytt: https://lustjakt.se/.../lustnytt-lustjakts-nyhetsbrev.html

Sommarglid Smultron 50 ml
 

Så här rakar du

Tips och råd som hjälper dig att lyckas med din rakning så den blir bekväm både under tiden och efteråt.

Läs tipsen
 

Produkttips för intimrakning

Se till att din intimrakning blir bekväm både under och efter rakningen. Båda dessa rakprodukter kommer från RFSUs omtycka serie för intimrakning. Easy Shave rakgel ger glideffekt för en närmare rakning och ett perfekt resultat. Direkt efter rakningen tar du på Cooling Balm, en mild after shave gel som svalkar och återställer huden efter rakning. Nu köper du båda som ett set till extra bra pris!

 

Mer om Intimrakning Set
 

Detta Pungvax är ett effektivt hårborttagningsmedel som gör att du får en mjuk, len och återfuktad pung efter användning. Du slipper använda hyvel och tar bekvämt bort håren med krämen och en spatel istället.

 

Mer om Pungvax
 

Softcool After Shave används efter rakning, vaxning eller epilation för att förhindra hudirritation. Applicera denna miljövänliga gel efter hårborttagning för att ta död på de bakterier som förorsakar rakfinnar.

 

Mer om Softcool After Shave
 

Det är vanligt att man efter intimrakning upplever klåda som orsakas av inflammerade hårsäckar och inåtväxande hårstrån. Ingrow Hair Cream används regelbundet efter och mellan hårborttagningar för att motverka inåtväxande hår på bikinilinje, ben och i armhålor.

 

Läs om Ingrow Hair Cream
Se alla produkter för intimrakning
 

Lufttrycksstimulans är som bekant ett makalöst skönt sätt att bli stimulerad på. Ett rakat kön gör det betydligt smidigare att få det helt lufttätt så att vacuum uppstår. Sedan är det bara att känna in de intensiva luftpulseringarna kring klitoris som tillfredsställer på djupet och ger dig oförglömliga orgasmer!

Mer om Satisfyer PRO 3
Visa fler med lufttryck
 

Efter ansning eller helrakning är det betydligt lättare att få en ring att sitta skönt utan att det drar i hårstråna. X-Factor Ring har ett vibrerande ägg tillsammans med dubbla ringar för att göra det skönt för både penis och pung. Vid samlag kan vibratorn användas som klitorisstimulator för kvinnan så att hon får bättre möjlighet att bli tillfredsställd.

Mer om X-Factor Ring
Visa fler vibrerande ringar
 

När du vill ha ett riktigt hårt och kraftfullt stånd så kan du använda en penispump för att maxa din storlek och stabilitet. För att få till ett nödvändigt vacuum så kan man behöva ansa i behåringen, ju mindre hår som är i vägen desto lättare är det att få det tätt.

Mer om Pump - Penis Enlarger
Visa fler Potenspumpar
 

Dame Eva 2 är en helt unik klitorisvibrator som ger bekväm stimulans och lyxig njutning. När du är nyrakad är det extra smidigt att få vibratorn på plats. Den sätts över klitoris samtidigt som de flexibla vingarna placeras bakom blygdläpparna. På så sätt sitter den på plats utan att vara i vägen under samlaget och låter dig ha händerna fria till annat.

Läs om Dame Eva 2
Visa mer för samlag
 

Big O! Orgasmic Gel är en unisex orgasmgel för en mer intensiv känsla. Perfekt när du vill ha ut mer njutning av den egna onanin eller av samlaget!

Mer om Big O! Orgasmic Gel
Fler Nyheter
 

Veckans sextips

Ett litet sms till din partner om att du har intimrakat dig i dag kan vara ett härligt intro till en vild och skön kväll! För den oblyge kanske även en inspirerande bild kan skickas med...

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Två personer var ute och rodde i en båt.
Den ena rodde åt väst och den andra åt ost.
Nu är frågan, åt vilket håll kom de?

 

Svar: De kom åt väst, den andra personen åt ju bara ost :)
 

Veckans Citat

"Om du ser något vackert i någon, säg det."

uthie Lindsay

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: