onsdag 28 april 2021

Nya sexleksaker

 


 

Skaffa nya favoriter

Varje vecka uppdaterar vi sortimentet med nya sexleksaker och den senaste tiden har vi köpt in extra mycket nytt och spännande! Kanske är det dags att uppdatera ditt eget sortiment av njutningsfulla leksaker? Det är lätt att man blir överväldigad och får lite svårt att välja bland alla olika varianter av leksaker. Ta gärna hjälp av vår guide till att välja sexleksak här nedan och inspireras även av både nyinkomna och välbeprövade produkter som kan få ditt sexliv att nå nya höjder. Hoppas du hittar nya favoriter att njuta av!

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Guide till att välja sexleksak

Veckans klipp - för dig

 

Smooth

Veckans värdekod

Med denna veckas värdekod kan ni köpa Smoothglide Aloe Vera för endast 33 kr. Ord.pris. 69 kr. Glidmedel är ett universalmedel när der gäller njutning! Använd det till alla dina sexleksaker, vid onani och samlag för att göra det ännu skönare. 💦💦
Prenumerera på Lustjakts nyhetsbrev för att ta del av ett nytt erbjudande varje vecka. Här kan ni anmäla er som prenumerant till Lustnytt: https://lustjakt.se/.../lustnytt-lustjakts-nyhetsbrev.html
Smoothglide Aloe Vera

Varför sexleksaker

Varför är det bra med sexleksaker?
Läs tips och orsaker till varför du ska använda sexleksaker.

Läs tipsen här

Produkttips

Visa alla Nyheter
 

Nya Clit Ring gör klitorisstimulansen lätt och smidig. Sätt ringen på fingret och låt de kittlande vibrationerna bekvämt stimulera dig till bristningsgränsen.

Mer om Clit Ring
Fler klitorisvibratorer
 

Wet Kitten Self Lube - namnet kan troligen avslöja innehållet i burken. En mjuk naturtrogen lösvagina som blir hal och skön bara genom att tillsätta vatten!

Mer om Wet Kitten Self Lube
Fler onaniprodukter
 

Oavsett kön och sexuell läggning så kan en strap-on ta ditt sexliv till oanade höjder och bjuda på ett nytt sätt att ha penetrerande sex.
Nyligen inkomna Blake Strap-On har en mjuk dildo med naturtroget utseende och justerbar sele med bred resår.

Mer om Blake Strap-On Set
Fler Strap-On
 

Att begränsa rörelseförmågan hos ena parten kan vara upptakten till något alldeles extra i sexlivet! Furry Legcuffs är klädda med mjuk päls för att inte skava och passar runt fotlederna.

Mer om Furry Legcuffs
Fler Bondageprodukter
 

Rabbitstavar är mycket omtyckta då de ger stimulans både genom penetration och samtidig klitorisstimulans. Det som gör denna Rabbit speciell är att du kan pumpa upp den till ca 9 cm i diameter. Den övre delen av staven blir som en ballong och ger ett skönt tryck mot slidväggarna.

Mer om Expand Rabbit
Fler Rabbitstavar
 

Pretty Love Squirm är en parvibrator som ger extra stimulans och njutning under samlag eller åt henne på egen hand. Den större delen av leksaken ligger mot klitoris och ger sköna vibrationer. Den smalare delen placeras inuti slidan och ger en unik typ av stimulans med en kula som, likt en fingertopp, vickar sig fram och tillbaka för att tillfredsställa g-punkten.

Mer om Pretty Love Squirm
Fler samlagsvibratorer
 

Att kunna styra sexleksakerna från mobilen är något som många tycker är både praktiskt och spännande. Bjud in och låt din partner kontrollera din leksak på håll! We Vibe Jive är ett appstyrt vibrerande ägg som är utformad för att stimulera din g-punkt. Med en viskande tyst ljudnivå och diskret design så kan du bära det var som helst, när du går, står, sitter och ligger.

Mer om We Vibe Jive
Fler mobilstyrda
 

Har du inte provat lufttryck ännu? Lufttrycksvibratorer är en gåva från ovan för kvinnans tillfredsställelse! Stimulerar på djupet och ger en otroligt intensiv orgasm. Söta Kissable Isabella har varit omskriven och hyllad i media för sina bedrifter.

Mer om Kissable Isabella
Visa fler lufttrycksvibratorer
 

Söker ni en leksak som ökar upplevelsen för båda under samlaget? Satisfyer Fun Vibe Ring smiter åt kring penisroten och ger en kraftfull erektion och spännande känsla. Samtidigt stimuleras klitoris med flera olika sköna vibrationer så att njutningen når max. Ringen är uppladdningsbar så du slipper köpa batterier.

Mer om Satisfyer Fun Vibe Ring
Visa fler vibrerande ringar
 

Svårt att bestämma dig eller sugen på att testa mycket på samma gång? Välj då detta prisvänliga kit med hela 9 varierande produkter!

Mer om Super Sex Set
Visa fler produktkit

Populära analpluggar i olika storlekar och färger

Visa Dream Plugs
 

Veckans sextips

Varför inte testa att göra egna "sexleksaker" av prylar som du har hemma! Var kreativ så hittar du säkert flera oväntade möjligheter. Här är några förslag:

Klädnypor kan sättas på bröstvårtorna för ett stimulerande nyp.
Duschens varma strålar mot klitoris ger fin stimulans.

Eltandborsten har potential att bli en vibrator för de intima områdena.

Glidmedel + pärlhalsband runt penisskaftet blir ett skönt onanihjälpmedel.

En kondom fylld med varmt vatten och sedan insmord i extra glidmedel blir perfekt för smekning av hela springan.

 

 

Veckans roliga bild

Veckans roliga

En liten kortis denna vecka...

Vad kallar samekvinnorna sina dildos?
Fusklappar!

Veckans Citat

"Livet är för kort för att vara litet"
Benjamin Disraeli


Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: