lördag 15 maj 2021

Maxa klitorisstimulansen

 


 

En dold pärla

Kände du till att kvinnans klitoris är det område på kroppen som har flest känselmottagare? Den synliga delen av klitoris, det så kallade klitorisollonet, har 5 gånger fler känselnerver än mannens ollon och är mycket känsligt för beröring. Storleken på kvinnans klitorisollon kan variera från ett knappnålshuvud till storleken av en fingertopp. För de flesta kvinnor är det nödvändigt att klitoris blir stimulerad för att kunna få orgasm. Det finns massor av produkter som är avsedda för att ge skön klitorisstimulans och vi tipsar här om några av favoriterna. Missa inte heller våra praktiska tips för att stimulera hennes känsliga pärla och ge henne en oförglömlig orgasm! Testa även dina kunskaper om klitoris i testet med 13 frågor, längre ner.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt


 


Pave Liz

Njut av extra lyxig klitorisstimulans med Pave Liz på fingret! Variera mellan 7 olika vibrationsmönster för att uppnå en angenäm tillfredsställelse.

Mer om Pave Liz
 

13 steg till orgasm

Här får du praktiska tips och tekniker från start till mål för att ge henne maximal klitorisstimulans och en orgasm hon sent kommer att glömma!

Läs tipsen här

Produkttips

Pulserande lufttryck mot klitoris gör upplevelsen fullständigt svindlande!
Satisfyer Love Triangel är en lyxig liten godbit som har både de klassiska vibrationerna och den magiska lufttrycksteknologin. Dessutom kan den kopplas till Satisfyer-connect appen på din mobil vilket ger oändligt med nya möjligheter till njutning.

Visa Satisfyer Love Triangel
Visa fler med lufttryck
 

Eftersom klitoris är så känslig så blir beröringen mycket skönare när det glider lätt och med minimal friktion. Ett vattenbaserat glidmedel är en bra starthjälp och kan även användas med alla typer av sexleksaker. Dream Glide Water är ett av våra bästa och mest populära glidmedel.

Visa Dream Glide Water
Visa alla glidmedel
 

Direct Derrick är rabbitstaven som låter dig njuta av en mycket speciell och roterande topp som ivrigt kittlar klitoris. Samtidigt ger den dig varierande inre vibrationer och resultatet blir en makalös skön stimulans.

Visa Direct Derrick
Visa fler rabbitstavar
 

We Vibe Chorus är fenomenal på att ge stimulans - speciellt under samlaget. Den sitter på plats av sig själv utan att vara i vägen och stimulerar både g-punkt, klitoris och även mannens penis med sina tystgående dubbla motorer. Den kan styras av dig eller din partner via fjärrkontroll eller mobilen. Med We Vibe Chorus har du bästa möjliga förutsättningar att få orgasm under samlaget på ett oslagbart bekvämt sätt.

Visa We Vibe Chorus Pink
Visa fler We Vibes
 

Screaming O Ohare Ring förvandlar honom till en rabbitvibrator med två mjuka vibrerande öron som omsluter och stimulerar klitoris med härliga vibrationer. Ringen har en bekväm passform med dubbla ringar så den sitter ordentligt på plats kring penisrot och pung. Ringarnas tryck kan hjälpa honom att få en kraftigare erektion och skapa en skön känsla vid utlösning.

Visa Screaming O Ohare Ring
Visa fler vibrerande ringar
 

Fingervibe är perfekt för dig som tycker om att göra det bekvämt för dig. Trä på fingret och starta vibrationerna så är det bara att placera på rätt ställe och låta Fingervibe göra jobbet.

Visa Fingervibe
Visa fler fingervibratorer
 

Tillhör du dem som behöver maximal och hård stimulans för att kunna njuta av orgasmens fyrverkeri?
Då är Doxy ett oslagbart val! Det är den absolut mest rejäla och kraftfulla vibrator vi har i sortimentet. Den är 34 cm lång och eldriven (220V) vilket gör att den levererar sina vibrationer så länge du vill, utan att tappa i styrka.

Visa Doxy Massager
Visa fler masageapparater
 

Nya högklassiga Flutter Heart får verkligen pulsen att stiga med sin unika dunkande och djupgående stimulans!

Mer om Flutter Heart
Visa fler Nyheter
 

Nyheten Vibrerande Sleeve kan träs på din stav för att uppgradera den med sköna vibrationer. Funkar även som en penisring för mannen och bjuder då båda på extra stimulans. Just nu till intropris!

Mer om Vibrerande Sleeve
Visa fler Nyheter

Testa din kunskap 

Svara på 13 frågor och se vad du egentligen vet om klitoris! Kanske får du alla rätt? Annars så kan du få värdefull inblick i det kvinnliga organet.

Gör testet här

Veckans sextips

Testa att använda den sexuella tekniken Edging för att göra orgasmen extremt intensiv. Edging innebär att man håller en hög nivå av sexuell upphetsning under en längre tid utan att nå klimax. Man stimulerar nästan hela vägen fram till orgasm och pausar några sekunder innan man fortsätter att stimulera. Detta upprepar man så länge som möjligt för att bygga upp en explosiv orgasm.

 

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Hemmafrun som började på gymnastik hade sån otur att hon snubblade första gången och satte sej i spagat på golvet och kom inte upp.
De andra försökte hjälpa henne upp men fick inte loss henne. De kallade på vaktmästaren som kom och försökte, men det gick inte heller.
Vaktmästaren sa då åt henne att ta av sej på överkroppen och började sen att skruva på hennes bröstvårtor.
- Vad tusan gör du, utropar kvinnorna.
- Om jag skruvar här uppe så blir det blött där nere och då kan jag putta henne till golvbrunnen och där släpper vakuumet!

Veckans Citat

”Fantasi är viktigare än kunskap”
Albert Einstein

Inga kommentarer: