måndag 19 april 2021

Ge henne orgasm med tunganGe henne orgasm med tungan

 


 

Oralsex för henne

Att bli tillfredsställd genom oralsex är något som många kvinnor älskar, vilket inte är så konstigt då en varm och våt tunga är perfekt för att stimulera hennes känsliga klitoris. Oralsex brukar ge en alldeles speciell skön och stark orgasm som liksom smyger sig på mer än andra orgasmer. Låt därför oralsexet vara huvudattraktionen ibland och ta henne hela vägen från start till mål med hjälp av din mun och tunga. Spana in tipsen och teknikerna som du kan använda för att ge henne djup och intensiv tillfredsställelse.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

110:- 56 kr

Veckans värdekod

Att stimulera och nypa i bröstvårtorna kan förstärka den sexuella njutningen. Tutt Klykans klämmor är ställbara så du kan anpassa trycket så mycket du önskar.
Använd värdekod TUTTI i kassan så köper du Tuttklykan för bara 56 kr. Ord. pris 110 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2021-04-25

Visa Tutt Klykan
 

Intensivt oralsex

Bra oralsex börjar långt innan din tunga når hennes klitoris. Att göra henne redo är en viktig process för lyckat oralsex.
Det finns olika tekniker till hur du kan använda din mun och tunga för att ge henne intensiv tillfredsställelse. Här kan du läsa våra tips!

Börja så här
Tips på tekniker

Produkttips

Unna dig en ljuvligt sugande klitorisstimulans på högsta nivå med exklusiva Mia Rose!

Mer om Mia Rose
Visa fler Nyheter
 

Nya Vibrating Vagina Pump kombinerar sug och vibrationer för att ge ultimat njutning!

Mer om Vibrating Vagina Pump
Visa fler Nyheter
 

Upplev känslan av oralsex med hjälp av Elegance Dazzling! Under det mjuka höljet på ovansidan finns en magiskt skön kula som likt en smekande tunga cirkulerar runt klitoris. Med hjälp av tio olika val av stimuleringsmönster kommer Elegance Dazzling ge dig exklusiv tillfredsställelse.

Visa Elegance Dazzling
Visa fler slickande
 
 

Massera in en liten klick av V-Active kring klitoris och vänta in den heta pirrande känslan som gradvis ökar i intensitet. Området kommer bli extra blodfyllt och känsligare för stimulans samtidigt som effekten av din tunga blir än mer intensiv. Vänta en stund extra för att du ska slippa effekten på din tunga och mun.

Visa V-Active For Women
Visa fler stimulerande medel
 

Använd slicklapp som låter dig utföra både säkert och hygieniskt oralsex. Speciellt bra vid tillfälliga relationer när ni är sugna på oralsex men inte vill riskera eventuell smitta. Slicklapparna är gjorda i ultratunn latex för en naturlig känsla.

Visa Beffy 2 pack
 

Ett smaksatt glidmedel tillför både god doft och smak samtidigt som det gör det extra skönt. Svenska Nature Callings ekologiska glidmedel med aprikoskärneoljebas är ätbart, med naturlig doft och smak av jordgubbar.
Använd ej oljebaserade glid tillsammans med kondom eller sexleksaker.

Visa NC Glide Strawberry
Visa mer från Nature Calling
 

Om du blir trött i tungan och behöver vila den men vill fortsätta att ge henne oralsex utan störande uppehåll, så är detta lickstick helt perfekt! Rulla den sköna glidmedelsindränkta kulan runt hennes klitoris på samma sätt som du slickar med tungan - hon kommer älska det, nästan lika mycket! Suverän att använda även när man är själv och sugen på oralsex.

Visa Lickstick Cherry
Visa fler smaksatta glid
 

Älskar du oralsex men saknar någon som utför det? Då är Sqweel lösningen. Sqweel ger dig en skön känsla av oralsex med hjälp av ett hjul där 10 små, mjuka tungor är placerade. På med glidmedel och starta - njut av de slickande tungorna som sveper över klitoris. Perfekt att använda på egen hand eller att varva med när du tillfredsställer din partner.

Visa Sqweel White
Visa fler slickande
 

För att göra njutningen än mer intensiv så kan anus stimuleras samtidigt som man ger oralsex. Thai Beads Bankok har kulor i ökande storlek och man kan föra in så många man tycker känns bra. Rör lite på kulorna för att öka stimulansen och vid klimax så kan kulorna ryckas ut för att förstärka känslan.

Visa Thai Beads Bankok
Visa fler analkulor
 

Veckans sextips

Om du själv och din partner inte har något emot det så kan du låta tungan ta en tur bakåt och slicka runt anusområdet. Alternativt kan du ta saliv på fingertoppen och smeka anus utan att penetrera samtidigt som du slickar klitoris. Mycket stimulerande och upphetsande!

 

Veckans roliga bild

Veckans roliga

En solig dag var en man ute och gick med sin busiga hund, som hette Stumpen. Det blev varmt så mannen klädde av sig naken och tog sig ett dopp i en sjö. Till sin förskräckelse såg han hur hunden Stumpen tog alla hans kläder och sprang iväg. Han rusade upp efter hunden och hade turen att hitta en tom konservburk att skyla sin privata kroppsdel med. Plötsligt mötte han en kvinna och frågar henne:
– Har damen sett Stumpen?
– Ja, men aldrig på burk…

Veckans Citat

"Livet är härligt, bara man är karaktärssvag nog att njuta av det"

Sokrates


Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: