måndag 13 september 2021

Tips för mer lust

 


 

Öka lusten 

Sex är viktigt för vårt välmående. Rent fysiskt så är sex ett riktigt hälsopiller som ger många positiva verkningar i kroppen samtidigt som det sätter fart på våra må bra hormoner. När vi har sex ökar även intimiteten i vår relation vilket gör att vi känner oss närmare varandra. Det är inte ovanligt att man har en önskan om att känna mer lust och ha mer sex eller nästan helt saknar lust. Det blir lätt en ond cirkel med en nedåtgående trend där relationen blir mer och mer ansträngd och fattig på närhet och öppenhet.
Så vad gör man då? Hur får man mer lust? Läs mer i vår artikel för att få tips och spana in produkttipsen för att hitta leksaker som hjälper till att skapa en starkare tillfredsställelse.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

110:- 49:-

Veckans värdekod

Med denna veckas värdekod så får du köpa Massage Nectar Strawberry Vanilla för endast 49 kr (ord.pris 110 kr). Massage är en bra start för att väcka lust. Med värmande Massage Nectar blir massagen ännu skönare samtidigt som den doftar och smakar gott av jordgubbar och vanilj 🍓🔥🥰❤
Massage Nectar Strawberry Vanilla hittar ni här: https://lustjakt.se/.../massage-nectar-strawb.-vanilla.html

Prenumerera på Lustjakts nyhetsbrev för att ta del av ett nytt erbjudande varje vecka. Anmäl er som prenumerant på Lustnytt här: https://lustjakt.se/.../lustnytt-lustjakts-nyhetsbrev.htmlGäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2021-09-19

Mer om Massage Nectar
 

Vill du ha mer lust?

När lusten fattas eller är låg, hur gör man då för att få mer lust? Det finns många, relativt enkla sätt att få lusten att vakna till igen och börja njuta av sex och närhet på nytt.

Läs lusttipsen här

Produkttips

Nyheten Deluxe Power Wand är ett fantastiskt massageredskap med rejäl topp som kan användas till hela kroppen. Hjälper spända muskler att slappna av men även perfekt att stimulera klitoris med för att skapa intensiva orgasmer och njutning. Den har 8 olika vibrationsnivåer så du kan välja om du vill ha en mer avkopplande eller en intensivt stimulerande massagestund. Uppladdningsbar.

Visa Deluxe Power Wand
Fler NYHETER
 

Lyxiga Sassy G hjälper dig att uppfylla alla dina önskemål. Sköna kurvor med en optimal böjning och djupa vibrationer för att stimulera G-punkten. I botten sitter en vacker Swarovski kristall som fulländar den eleganta looken.

Visa Sassy G
Fler NYHETER
 

Låt dig översköljas av lustkänslor och ökad känslighet. Thor Fire Gel är en stimulerande gel som får det att hetta till när den smörjs in på klitoris eller ollon. Den ger intensivare njutning till både honom och henne!

Visa Thor Fire Gel
Fler stimulerande medel
 

Pullande Molly är unik med sina kraftfulla juckande stötar från den rörliga tyngden i stavens mitt. En känsla olika allt annat! Som kronan på verket ger kaninens öron vibrerande stimulans till klitoris. En kombination som är oslagbart skön.

Visa Pullande Molly
Fler rabbitstavar
 

Mannens prostata är en zon som kan väcka starka lustkänslor när den stimuleras. Pluggen Mr Play ger optimal stimulans mot prostatan med sina kulor som rör sig i toppen likt ett gnuggande finger. Tillsammans med de olika vibrationsmönstren kan vi lova att det blir en upplevelse utöver det vanliga.

Visa Mr Play Prostata
Mer för prostatan
 

Stimulera din partner när hon minst anar det med denna tysta och effektiva trosvibratorn som kan styras via en app i mobilen. Bygg upp spänning och upphetsning för att göra henne vild och galen av lust.

Visa Satisfyer Secret Panty
Mer för klitoris
 

Att läsa erotiska berättelser kan vara ett bra sätt att komma i stämning och få lusten att vakna. Läs själv eller läs högt ihop med din partner för att väcka lusten tillsammans. Boken TABU innehåller 30 noveller om förbjudna kärleksmöten.

Visa TABU
Fler böcker
 

Ta hjälp av denna creme som smörjs in på penisen och boostar din testosteronproduktion och lust på naturlig väg. ON For Him ökar vitaliteten och ger en förbättrad erektion.

Visa ON For Him
 

Veckans sextips

Vet du om att när båda parter i en relation bidrar ungefär lika mycket för att livet ska rulla på, så är det positivt för sex­lusten. Jämställda par är helt enkelt mer nöjda med sitt sexliv. Dags att se över rutinerna?

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Kalle är ute på stan och springer på sin exfru med hennes nya pojkvän. Kalle vill visa sig på styva linan och säger till den nya pojkvännen:
- Jasså du, så du har fått ta över mitt gamla slitna hål? Nya pojkvännen finner sig fort och kontrar:
- Nej för tusan, det var ju bara de första 5 centimetrarna, resten är banne mig i nyskick!

Veckans Citat

"Förmågan att tänka annorlunda än i går skiljer den vise från den envise"
John Steinbeck

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Instagram Facebook Twitter

lustjakt.se, info@lustjakt.se

Inga kommentarer: