måndag 15 juli 2019

Heta sexuella fantasier







Sexfantasier


Det är helt normalt att ha sexuella fantasier när man onanerar men även när man har sex med en partner. Erotiska fantasier stimulerar vår lust och ger en extra dimension i vår njutning. Vissa sexfantasier kan vara lätta att utforska och förverkliga medans andra passar bäst att bara vara en fantasi som känns upphetsande.
Läs artikeln om sexfantasier och se om du känner igen dig i någon av de vanligaste fantasierna.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig




Bara 119 kr!


Veckans värdekod

Shining Sixten är en härligt vibrerande dildo som är självlysande i mörkret! Både skön och intressant upplevelse. Använd värdekod SIXTEN i kassan så köper du Shining Sixten för bara 119 kr. Ord. pris 229 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2019-07-21





Sexfantasier

Vilka är egentligen de vanligaste sexfantasierna? Skiljer fantasierna sig åt mellan kvinnor och män? Här kan du läsa vilka erotiska fantasier vi oftast har och se om någon av dem gäller även dig!


Produkttips



Delar du fantasin att dominera eller vara undergiven? Dags att testa! SM Intro Kit är ett prisvärt set för bondagelekar där du får handbojor, ögonbindel och piska.







Drömmer du om att bli ordentligt utfylld och djup penetration? Hoodlum Dong kan uppfylla dina önskningar med sin längd på 28 cm och diameter på 4,5 cm. Sugproppen är lätt att sätta fast på plan yta så du får händerna fria.







Önskar du dig större könsorgan så att penisen eller vaginan blir maxade i storlek? Med hjälp av en pump kan du få det att hända! Ett mer blodfyllt organ gör dessutom att stimulansen känns mer intensiv.







Är din hemliga önskedröm en tight omslutning? Young Linda är en förförisk och realistisk formad lösvagina som ger dig känslan av en tight vagina varje gång du för in din mandom. Den ribbade insidan ger en verklighetstrogen känsla och den ultimata tillfredsställelsen.







Gillar du tanken på att bli tagen i båda öppningarna samtidigt? Med Realistic Treasure är det möjligt att få uppleva den dubbla stimulansen! För att uppfylla mannens dröm om anal penetration är en strap-on en spännande lösning.







Tänder du på fantasin att du är en het och åtråvärd stjärna? Klä dig i en raffig outfit för att boosta fantasin och njuta mer av din sexiga kropp.








Happiness Rabbit är staven som gör dig glad och tillfredsställd. Snygg design och spännande vibrationslägen för briljant njutning.


Klassisk hårdplaststav med EXTRA STORA mått och kraftfulla vibrationer för dig som inte nöjer dig med det lilla.


Veckans sextips

Skriv ner de sexfantasier som du vill förverkliga, på små lappar. Låt din partner dra en lapp och sedan kan ni utforska tillsammans för att infria dina erotiska drömmar. Turas om att dra varandras lappar för att uppfylla bådas önskningar. Avgör om din partners önskningar är något du är villig att delta i, gör inget mot din vilja.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Kunden kom in i affären och frågade:
-Hej, säljer ni persilja?
Expediten svarade:
-Nej, detta är en sexbutik!
-Okej sa kunden, säljer ni dilldå?


Veckans Citat

"Uppriktighet är inte att säga det man tänker utan att mena det man säger"
Hypolite de Livry

Inga kommentarer: