måndag 11 januari 2021

Tillfredsställande samlag

 

 

Tillfredsställd under samlaget

Det finns många sätt att njuta, skapa närhet och uppleva tillfredsställelse men rent fysiskt så kan vi inte komma varandra närmare än när vi har samlag. Det är något speciellt att uppleva att en annan människa är inne i, eller omsluter delar av den egna kroppen. För att göra samlaget till ett ännu mer fantastiskt äventyr så testa att krydda med nya ställningar och sexleksaker som förstärker er njutning och skapar hetare sex än någonsin.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

Intropris

Veckans värdekod

En vibrerande ring ger båda det lilla extra vid samlaget. Kraftigare stånd och skön klitorisstimulans på samma gång!
Använd värdekod FAVVO i kassan så köper du nyheten Favorit Penisring för bara 119 kr.Ord. pris 249 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2021-01-17

Mer om ringen

Förnya klassikern

Missionären är en klassiker vad gäller samlagsställningar. Trots att det är den vanligaste ställningen så anses ofta missionären som lite fantasilös. Med några enkla förändringar så kan ni uppdatera missionären och variera njutningen. Läs, inspireras och testa!

Läs tipsen här

Produkttips

Samlagsvibratorn nummer 1!
We Vibe Chorus sitter stadigt på plats och ger tyst men kraftfull inre och yttre stimulans mot klitoris. Ergonomisk och ställbar för bästa passform. Ladda ner appen för att styra den via mobilen från obegränsat avstånd och få tillgång till massor av trevliga funktioner :)

We Vibe Chorus Purple
Fler We Vibes
 

Att ha kulor inne i slidan under samlaget kan ge båda en annorlunda upplevelse! Kulorna förflyttas under rörelserna och kan plötsligt hamna på punkter som ger intensiv skön känsla. Flip Loop Balls har låg vikt och snöre som gör dem lätta att ta ut.

Flip Loop Balls
Fler samlagskulor
 

Det är vanligt att mannen kommer snabbare än kvinnan under samlag. Ibland önskar man att samlaget ska pågå lite längre och då kan ett penisöverdrag vara ett bra val. Phoenix Exender minskar hans känslighet och ökar stimulansen för henne med både vibrationer och ytstruktur.

Phoenix Sextender
Fler överdrag
 

Ett glidmedel är det absolut enklaste sättet att förhöja njutningen under samlaget! Halt och skönt utan risk för att bli öm. Silikonbaserat är superhalt och håller glidförmågan mycket länge. Vattenbaserat är en bra starthjälp och får mer friktion efter hand. Testa båda till lågt paketpris!

Visa Silk & Aqua
Fler glidmedel
 

Töjbar string med klitorisvibrator och kulor som ger båda stimulans under samlaget. Kulorna löper ner längs blygdläpparna och runt slidmynningen och stimulerar de känsliga nerverna som förgrenar sig ner från klitoris. Samtidigt ger kulorna honom en stimulerande massage runt penisskaftet under samlaget.

Visa Lovers Thong
Mer för par
 

Öka stimulans och tillfredsställelse under samlaget med en penisring som har extra allt. Double Diver är utrustad med ställbar stav för anal penetration och vibrator för klitorisstimulans!

Double Diver
Fler vibrerande ringar
 

Att ha samlag bakifrån, så kallad doggie style, gör att penetrationen blir djupare. Dessutom kan penisen lättare träffa kvinnans g-punkt som gör att det blir extra skönt. Denna sele ger ett bra grepp och gör det lättare att komma nära och djupt.

FF Do It Doggie
Mer för positioner
 

Boken som ger tydliga och konkreta råd om hur ni kan få ett mer äventyrligt sexliv. Här finns en guldgruva av lustfylld information, läckra foton, spännande idéer och massor av vilda ställningar som ni förmodligen inte testat!

Boken Bättre Sex
Fler böcker
 

Både kvinnor och män kan uppleva extra intensiv njutning av anal stimulans. Med en i plugg i hennes rumpa blir det extra skönt under samlaget samtidigt som det kan bli en trängre känsla. Diamond Plug Kit innehåller 3 pluggar i olika storlekar så ni kan prova känslan av de skiftande måtten.

Diamond Plug Kit
Fler Nyheter
 

Veckans sextips

Variera stötarna under samlaget så att inte penisen går hela vägen in varje gång. Testa att använda 5-6 långsamma juck där bara ollonet tränger in och därefter en djup stöt och sedan börja om från början. Detta kan öka upphetsningen och känslan markant!

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Åke var lite över 50 och med åren hade han blivit flintskallig. En kväll är han ute på puben. Där träffar han en långhårig man, i samma ålder, som efter en stund berättar för honom:
– Om du vill ha mycket hår igen så ska du få ett tips. Gå ner en trappa till kvinnan i det ”hemliga rummet” i källaren och gnugga sedan huvudet mot musen på henne. Jag lovar att det löser ditt problem.
Åke gör ivrigt som han blivit tillsagd och 2 dagar senare växer håret ut – tjockt och fylligt.
Samma kväll besöker han puben igen och ser då en flintskallig man bakifrån och tänker att han ska ge honom samma tips.
Han går fram och knackar mannen på ryggen. När den flintskallige gubben då vänder sig om så har han ett enormt, tjockt och fylligt skägg samt en tydlig mustasch.
Då utbrister Åke:
– JASÅ, DIN JÄKLA GOTTEGRIS!

Veckans Citat

”Meningen med livet är att ha ett liv med mening"
Robert Byrne

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: