måndag 25 januari 2021

Lockande sexleksaker i butiken

 


 

Kundernas vanligaste val

Visste du att vi har en stor välfylld lagerbutik på 450 m2 utanför Uddevalla? Hit kommer många kunder för att kunna se närmare på produkterna samtidigt som de kan få tips och råd. Trots att vi försöker vara så tydliga som möjligt i våra produktbeskrivningar i webbshoppen, så är det alltid skillnad på att kunna se något i verkligheten. Är du nyfiken på vad människor som besöker oss på plats köper allra mest? Här nedan ser du några av butikens storsäljare.

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

1 kr

Veckans värdekod

Sexvrål är små mintpastiller som man kan ha i munnen när man ger oralsex för att förstärka känslan och skapa extra pirr.
Använd värdekod SEXVRÅL1 i kassan så köper du Lustjakt Sexvrål för 1 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2021-01-31

Lustjakt Sexvrål

Olika sexlust

Det är inte ovanligt att vi har olika mycket sexlust i en relation och det är ett vanligt ämne som ofta dyker upp bland våra kunder. I denna artikel kan du läsa personliga råd hur man kan behålla den sexuella balansen och harmonin även om lusten varierar.

Läs artikeln här

Populära val i butiken

En ny produkt från Satisfyer som seglat in och tagit våra kunder med storm. Inte så konstigt när man kan få en uppladdningsbar och mobilstyrd liten hemlighet för bara 499 kr! Placeras i trosan och utformad för att ge optimal komfort och mesta möjliga stimulans.

Satisfyer Sceret Panty Vibe
Fler Satisfyers
 

Dream Dildo serien har verklighetstrogna dildos i flera storlekar och de flesta häpnar över hur otroligt realistisk känslan är när man får klämma på dem! Ett riktigt bra val - prisvänlig och hög kvalité.

Dream Dildo Triumph
Fler Dream Dildos
 

Avdelningen för analprodukter är välbesökt och förutom pluggar i olika storlekar så är det många som köper Anal Douche. Den gör det enkelt att rengöra analt så att man kan känna sig fräsch och bekväm under den anala stimulansen.

Anal Douche
Alla analprodukter
 

I princip alla kunder köper med en flaska Hygiene när de handlar sina sexleksaker i butiken. Att rengöra och sköta om sina leksaker på ett bra sätt gör att de håller längre och ger en säker användning. Denna rengöringsspray tar bort 99,9% av alla bakterier och är kompatibel med alla material. Du vet väl att tvål ofta innehåller olja och kan förstöra sexleksaken? Hygiene kan även användas som handdesinfektion.

Hygiene
Mer för rengöring och skötsel
 

On Arousal Gel Ultra är ett stimulerande medel som får underlivet att pulsera och orgasmen att komma med extra intensiv kraft! I butiken får man testa en droppe av denna magiska olja om man vill! Ja, inte i underlivet men en droppe på tungan ger en hint om känslan och effekten som uppstår när man tar den på klitoris eller ollon :)

On Arousal Gel Ultra
Fler stimulerand medel
 

Många män är nyfikna på att använda en penispump för att maximera sin storlek och bli extra hård. Pleasure Pump är en kombinerad pump/lösvagina. Det är bara att sätta in den mjuka men sanslöst stimulerande sleeven i pumpen när du vill förvandla den till en ren njutningsprodukt med skön stimulans och sugande känsla.

Pleasure Pump
Mer för manlig onani
 

I butiken kan man lukta och provsmaka på de smaksatta glidmedlen och massageoljorna. Lust Warm Glide Berry är en storsäljare som brukar tilltala de flesta med sin utsökta bärsmak. Att den dessutom har både lusthöjande och värmande egenskaper gör den till ett enkelt val för många.

Lust Warm Glide Berry
Fler smaksatta glidmedel
 

Vibrerande ringar är uppskattade produkter för par som söker en leksak att njuta av under samlaget. Lola Passion Ring har en ergonomisk design och sköna mjuka knottror för extra stimulans.

Lola Passion Ring
Fler Nyheter
 

Bondagesektionen har stor lockelse på våra besökare. Los Angeles Collar n Leash är ett nytt tillskott till de lite tuffare lekarna. Snyggt och välgjort halsband och avtagbart koppel med metallkedja.

Los Angeles Collar n Leash
Fler Nyheter
 

Veckans sextips

Kondomer är inte bara bra för att skydda sig mot oönskad graviditet och sjukdomar. En kondom kan vara ett enkelt sätt att minska känslan något för män som vill kunna hålla sig lite längre. Man kan även använda en kondom när man njuter av en lösvagina för att få mindre arbete med rengöringen, av samma anledning kan man dra en kondom över sin analstav.

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Ett par i 65 års åldern ska få varsin önskan uppfylld av en ande som de träffat. Frun önskar att de ska få resa och leva gott tillsammans resten av livet. När det är mannens tur så säger han:
- Tyvärr kära hustru, men jag har länge önskat mig en 20 år yngre fru.
Och vips blev mannen 85 år!

Man ska vara försiktig med vad man önskar sig :)

Veckans Citat

"Det finns två sätt att leva, antingen som om ingenting är ett under eller också är allting ett under"
Albert Einstein

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: