tisdag 5 januari 2021

Hetare sexliv

 


 

Nya visioner

Ja, då har det gått några dagar in på det nya året - vi hoppas att 2021 blir ett år med mer frihet och mindre restriktioner även om det tar lite tid innan det blir normalt igen. Fördelen är att vi spenderar mer tid hemma och får mer utrymme för oss själva och varandra. En bra tid att utveckla och utforska sexlivet, både på egen hand och som par! Ta del av våra tips som kan hjälpa dig att göra ditt sexliv hetare än någonsin.

God fortsättning med mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

Glid 59:-

Veckans värdekod

Glidmedel med doft och smak av söt persika som har välgörande ingredienser för både hud och underliv. Ett glidmedel som gör varje nytt äventyr till en extra njutbar stund. Använd värdekod PEACH59 i kassan så köper du Wellness Alga Glide Peach för bara 59 kr Ord. pris 119 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2021-01-10

Wellness Alga Glide Peach
 

Veckans artikel

Längtar du efter att njuta mer under 2021? Här hittar du tips och råd inom olika områden som kan utveckla ditt sexliv.

Hitta tips här

Produkttips

Sugande - vibrerande - uppladdningsbar

Gör dig fullständigt tillfredsställd med sina 4 intensiva inställningar för den sugande klitorisstimulatorn, tillsammans med den böjda staven som har 7 pulserande vibrationsmönster.

Euphoria Suction Vibe
Fler Nyheter
 

Vill du ta orgasmen till en ny nivå? Rabbit Triple Power ger dig trippelstimulans som gör att orgasmen kan bli mycket mer intensiv - maxad stimulans med roterande pärlor, klitorisretare och analstav.

Rabbit Triple Power
Fler rabbitstavar
 

Både kvinnor och män kan få stor tillfredsställelse av anal stimulans då anus är en mycket erogen zon. Detta set innehåller tre pluggar som sätts på fingret och de har olika storlek så att du kan börja utforska den anala njutningen.

Finger Rimmer 3p
Fler analprodukter
 

Fantiserar du om att få eller ge en extra kraftig penetration? X-tensions Fanta är ett penisöverdrag som ökar tjockleken men lämnar ollonet fritt så känslan finns kvar för mannen. Garanterat ökad njutning för båda.

X-tensions Fanta
Fler penisöverdrag
 

Är du nyfiken på prostatastimulans? Stimulansen kan ge dig de mest explosiva utlösningarna någonsin! Back Door Ring är en kombinerad potensring och analplugg som trycker mot prostatan för att ge dig maxade förutsättningar.

Back Door Ring
Mer för prostatan
 

Är du sugen på att hitta g-punkten och kanske till och med få uppleva en oförglömlig fontänorgasm? Detta set innehåller allt du behöver för att hitta och stimulera g-punkten och öka möjligheten att få en fontänorgasm.

G-punkten All Inclusive
Fler g-punktsstavar
 

Känner du dig lockad av tanken på att låta din partner bestämma i sängkammaren? Eller kanske vill du själv vara den som tar kontrollen? När ni är överens om att båda vill testa lite soft bondage så kan dessa pälsklädda handklovar vara en del av denna spännande lek.

Love Cuffs Leopard
Fler bondageprodukter
 

Vill du kunna ta honom djupare under oralsexet? Denna munspray har en lätt bedövande effekt och får musklerna i halsen att slappna av så kräkreflexen inte aktiveras lika lätt. Sprayen har smak av söt choklad och fräsch mint.

Throat Relax Spray Choco Mint
Andra stimulerande medel
 

Mellandagsrean är i full gång! Fyll på förrådet av lustfyllda produkter till fyndpris!

Till REAN

Veckans sextips

Ta en stund och fundera på vad du uppskattar i ditt sexliv och vad du skulle vilja ha mer av eller om det finns något nytt du vill prova. Skriv ner och dela gärna med din partner eller gör det hela tillsammans. Bestäm vilka delar du/ni faktiskt vill utforska och gör en plan, få dina drömmar att bli uppfyllda!

Veckans roliga bild

Veckans roliga

En liten diskret gubbe kom smygande in i kyrkan efter gudstjänsten och ville bikta sig.
– Det är nämligen så att min hustru böjde sig fram över frysboxen, när hennes kjol gled upp då brast det för mig. Jag drog upp kjolen, ner med trosorna och satte på henne allt jag orkade.
– Det är ingen synd att ha det trevligt med frun, helt naturligt svarade prästen.
Gubben tackade och gick lättad därifrån. Efter en stund kom en försynt gumma och ville även hon ha syndernas förlåtelse.
– Jo igår när jag böjde mig fram över frysboxen, kom min gubbe och satte på mig. Jag skäms så.
– Det är inget att skämmas för svarade prästen, din man har nyss varit här och jag sade att man måste ha trevligt inom äktenskapet.
– Så då är vi fortfarande välkomna till kyrkan?
– Javisst, svarade prästen.
– Det var skönt att höra, sa gumman för på Willys är vi inte välkomna längre.

Veckans Citat

”Man ska aldrig skämmas för att medge ett misstag – 

det är bara ett annat sätt att säga att man är klokare idag än man var igår”. 

Jonathan Swift.

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: