måndag 7 december 2020

Öppna för mer lust

 


 

Lustfyllt

Är du sugen på att känna en större tillfredsställelse? Läs då vår veckas artikel som vägleder genom kroppens lustpunkter från topp till tå och vad du praktiskt kan göra för att öppna upp för mer lust och välbefinnande.
Vi har även samlat tips på julklappar som tänder gnistan i jul och gör den riktigt njutningsfull. Blir det julklappsleken i år igen? Då hittar du de fräckaste klapparna till spelet hos oss!

Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

 
 

Veckans klipp - för dig

 

Boom! 99kr

Veckans värdekod

Aktivera kroppens lustfyllda punkter med ägget Tabooms intensiva och varierande vibrationer. Använd värdekoden BOOM i kassan så köper du Taboom Vibrating Egg för bara 99 kr. Ord. pris 249 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-12-13

Taboom Vibrating Egg
 

Lustpunkter

Det finns många ställen på kroppen som ökar den sexuella förmågan och kan bidra till mer lust och njutning. Läs och lär.

Läs artikeln här

Produkttips

Ladda för en oförglömlig massage! Denna värmande lustfyllda massageolja har unika stimulerande egenskaper som påverkar upphetsningen och erektionen för både kvinnor och män. Gjord av enbart naturliga och vegetabiliska ingredienser som gör den ätbar och veganvänlig. Smakar himmelskt gott av salt choklad toffee. Mmmmums.

Lust Massage Salty Toffee
Mer för massage
 

När du vill ge en alldeles speciell gåva! Ett lyxigt vibrerande ägg i kärleksfull design med trådlös kontroll för spännande stunder av njutning. Den fina förpackningen gör den extra trevlig att ge bort.

Amoure Remote Bullet
Fler vibrerande ägg
 

Pave Liz är en exklusiv klitorisvibrator som sätts på fingret för att ge full kontroll och stimulans med precision. Låt njutningen långsamt stegras mot ett böljande klimax genom att enkelt trycka på den gnistrande pärlan för att växla mellan 7 olika kittlande vibrationsmönster.

Pave Liz
Fler klitorisvibratorer
 

Holy Mary Climax Oil skruvar upp njutningen till max för både honom och henne när den får underlivet att bulta och längta efter mer. En liten klick på klitoris eller ollon räcker för att skapa magi.

Holy Mary Climax Oil
Fler stimulerande medel
 

Ge efter för nyfikenheten och tillsätt mer krydda till sexlivet som kan förhöja den erotiska upplevelsen. Detta spännande kit i svart och rött innehåller vacker ögonbindel, sug för bröstvårtorna och bondagetejp för att begränsa rörligheten.

Scandal Kit
Mer Bondage
 

Fantiserar du om riktigt hala äventyr under julen? Bred ut ett vinyllakan så kan ni leka ohämmat utan att bekymra er om fläckar i sängen! Använd generösa mängder glidmedel och njut av ett förspel i världsklass.

Vinyl Sheet Red
Mer för förspel
 

Förstärk den harmoniska julstämingen med en aromaolja som doftar ljuvligt av apelsin och kanel. Häll några droppar i ett doftkrus eller aromalampa och njut av doften som sprider sig i rummet.

Aroma Oil Orange Cinnamon
Fler dofter
 

Ta julsnappsen i ett roligare glas! Dessa glas har humoristiskt tecknade bilder på olika samlagsställningar à la Kamasutra. Kanske blir det inspiration och en utmaning att prova de olika positionerna senare under kvällen. Rolig att ha med i julklappsleken eller ge i julklapp till en oblyg vän.

Sexy Shooter Glasses 6p
Mer kul till fest
 

Mamma mia! Parvibratorn Mia Rin gör samlaget så mycket mer tillfredsställande för båda!

Läs mer om Mia Rin Parvibrator
Fler Nyheter

Veckans sextips

Skriv små kärleksfulla lappar till din partner och göm dem där din partner kommer att hitta dem. Variera mellan allt från romantiska, söta, charmiga, uppmuntrande och sexiga meddelande. Det kommer garanterat skifta fokus från vardagens alla distraktioner till att koncentrera uppmärksamheten till er relation och få den att spira.

Veckans roliga bild

Veckans roliga

En gumma och en gubbe satt på ålderdomshemmet. Gubben sa:
– För 20 kr pippar jag dig i gungstolen, för 50 kr gör jag det i soffan där borta. Men för 100 kr så får du en romantisk middag på mitt rum som avslutas med en hel natt.
Gumman tänkte efter en stund, sen tog hon upp en hundralapp.
– Jaså du vill ha en romantisk middag, sa gubben.
– Skärp dig, sa gumman, jag ska ha fem omgångar i gungstolen!!!

Veckans Citat

”Förundras över allt, även det vardagliga”

Carl von Linné

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: