måndag 21 december 2020

Heta juldagar

 

 

Njut av ledigheten

Sista helgen innan julafton och vi gissar att det kan ha varit mycket att pyssla med! Varför inte lägga in lite intimitet och passion som en magisk avslutning på kvällens alla julförberedelser. Många har en skön och lång ledighet framför sig och förhoppningsvis finns mycket tid för njutning dessa dagar. Vi kommer att finnas på plats för att packa och skicka alla era order, så att ni kan njuta extra mycket av er ledighet med lite nya härliga produkter som förgyller sexlivet.

En god jul med mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

 

Hot price

Veckans värdekod

Underbart litet ljus med erotisk doft som förvandlas till varm massageolja, perfekt för både stämning och lust!
Använd värdekod EROTICA i kassan så köper du Bodymassage Candle Erotica för bara 79 kr. Ord. pris 159 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-12-27

Mer om massageljuset
 

Känn mer

Lek med kroppens sinnen, låt hudens känselkroppar få testa på kall snö nu i jul eller kanske en het hot stones massage, alternativt bara mjuka oljiga händer över hela kroppen. Ägna dig åt din älskade och njut tillsammans.

Läs tips här

Produkttips

Satisfyer Double Joy är en ny spännande parvibrator som ger tillfredsställande inre och yttre stimulans. Ladda ner prisbelönta appen Satisfyer Connect som är fullspäckad med kreativa funktioner att utforska.

Mer om Satisfyer Double Joy
Fler Nyheter
 

Njut kungligt med nya Satisfyer Royal One, en uppladdningsbar ring i töjbart silikon med sköna vibrationer. Även denna ring kan styras via appen Satisfyer Connect.

Mer om Satisfyer Royal One
Fler Nyheter
 

Passa på att komma i balans under de lediga dagarna. Denna instruktionsfilm visar på ett enkelt sätt hur du genom strykningar och tryck förbereder kroppen för sex. Tekniken kommer från urgammal kunskap hur man balanserar yin och yang i kroppen och öppnar upp för den sexuella energin.

Tao Massage DVD
Visa fler filmer
 

Ge din älskade en djupgående massage och fridfull tillfredställelse. Cheeky Swarovski Wand stimulerar både kropp och intima delar med vibrationer som är ordentligt kraftfulla. Denna wand är i riktigt fin kvalité och är dessutom uppladdningsbar.

Visa Cheeky Swarovski Wand
Visa mer för massage
 

Stimulerande medel ökar blodgenomströmningen och känsligheten i underlivet. De kan vara värmande eller kylande och även ge en bultande eller pirrande känsla som slutligen mynnar ut i en mer explosiv orgasm. On Arousal Ice är en pirrande och kylande variant som får det att vakna till där nere.

Visa On Arousal Ice
 

Lylou Warming är en värmande kräm som ger dig ökad upphetsning och intensivare orgasm. En liten klick på klitoris gör en stor skillnad!

Visa Lylou Warming
Visa fler stimulerande medel
 

En tidigare favorit som är tillbaka i ny smidig tappning! Att spela Sex Spelet är en aktivitet som är perfekt under ledigheten! Upplev gemensam njutning och få nya spännande idéer att använda i sexlivet.

Visa Sex Spelet
Visa fler spel
 

Väck lusten varsamt till liv med Orchid Finger Vibe, en mjukt vibrerande liten vibrator som du enkelt placerar mellan fingrarna. Tillsammans med glidmedel blir dess resa över kroppen eller runt klitoris, oemotståndligt njutningsfull.

Visa Orchid Finger Vibe
Visa fler klitorisvibratorer
 

Gör sköna fynd under julveckan!

Till REAN
 
Rykande färsk nyhet! 

Liten metallplugg med fräckt ljusspel i olika färger. Perfekt för att skapa feststämning i sängen!

Mer om Dream Plug Party
 

Veckans sextips

För att få in romantik och sex i en tid då det är mycket att göra så kan man behöva lite uppvärmning. Var förförisk och ta vara på alla tillfällen att ge din älskade komplimanger. Flörta, skriv lappar, skicka sms och viska i örat vad du vill göra för skönt.

Veckans roliga bild

Veckans roliga

Gammelfarfar säger eftertänksamt:
- Mannens värsta tid är nog julen.
Gammelfarmor:
- Vad menar du?
Gammelfarfar:
- Jo ser du, staken står i fönstret, paketet är inslaget och kulorna hänger i granen...

Veckans Citat

"Att känna glädje över någon annans glädje det är hemligheten med lycka"

Okänd

Kom och besök oss på riktigt!

 

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: