måndag 18 maj 2020

Mannens njutning


Hälsosam onani

Visste du att onani inte bara är skönt utan att det också har mängder av positiva hälsoeffekter? När vi onanerar och får orgasm eller utlösning så utsöndrar vi en serie hormoner som gör att vi känner oss lyckligare. Onanin kan även sänka stress, spänningar och smärta samtidigt som det har en gynnsam effekt på immunförsvaret. För män kan regelbunden onani dessutom minska risken för prostatacancer och förbättra spermakvalitén. Denna gång inriktar vi oss främst på mannen och vad som kan öka hans stimulans och göra onanin ännu skönare. Som partner kan du delta i hans onani genom att bara se på eller onanera åt honom - vi tipsar om produkter som gör det extra skönt. Och du, missa inte Snopptestet lite längre ner - testa vad du vet om snoppar och kanske finns det något nytt att lära!
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

3 pack 49:-

Veckans värdekod

En eller flera ringar kring penisroten ger ett hårt och stabilt stånd som både du och din partner kan njuta av. Dessutom blir känslan annorlunda vid utlösningen.
Använd värdekod ALLON i kassan så köper du Perform Rings 3p för bara 49 kr. Ord. pris 99 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-05-24
Läs om Perform Rings 3p

Manlig orgasm

Utlösningen kommer oftast i samband med orgasmen, eller direkt efteråt, vilket gör att många män upplever att orgasm och utlösning är samma sak, fastän det är två olika processer. Läs tipsen om hur du kan öka din orgasmförmåga och njuta mer av onanin.
Läs tipsen här

Produkttips

Pleasure Pump är en ny pump som kombinerar nytta och nöje! Pumpen ger dig en kraftfull erektion och den mjuka sleeven bjuder på skön tillfredsställelse med sitt stimulerande inre.
Visa Pleasure Pump
Visa fler Nyheter
Om prostatan stimuleras samtidigt som man onanerar så kan njutningen nå oanade höjder! Med nya Maddox Massager får du bekväm massage av prostatan både utvändigt och invändigt.
Visa Maddox Massager
Visa fler Nyheter
Grymt skön stimulans för ollonet! Diskret förpackning med mjuk och vågig insida för extra effekt. Perfekt att ha med på resan och när du vill ha mer stimulans än vanligt när du onanerar. Suverän även för en partner att använda under förspelet.
Visa Tenga Egg Wavy
Visa fler diskreta
Stuart Ball Stretcher ger dig en skön och tight kramande känsla samtidigt som den sträcker ut din pung. Spänningen kring pungen kan ge dig en helt ny upplevelse när du får utlösning!
Visa Stuart Ball Stretcher
Visa fler ringar
Onanera med ett glidmedel som ser ut som sperma! Många känner extra stor upphetsning av uppenbarelsen när könet tillsynes är indränkt med sperma. Lika skönt att använda för både kvinnor och män!
Visa Waterglide Sperm
Visa fler glidmedel
Tillfredsställelse utöver det vanliga får du med realistiska Silly 2 som ger dig total njutning när du penetrerar de sköna och tajta hålen. Greppa den smala midjan, de stora brösten och ge dig hän åt den fantastiskt verklighetstrogna känslan! Silly 2 är en exklusiv lösvagina som väger ca 6 kg och har en total längd på 52 cm.
Visa Silly 2
Visa fler lösvaginor
Njut av en sammetslen pungmassage samtidigt som du onanerar. Super Ball Sucker är mycket mjuk samtidigt som den har stor flexibilitet och tar hand om din pung med sköna vibrationer. Du får händerna fria och kan uteslutande fokusera på din njutning, rytm och teknik.
Visa Super Ball Sucker
Visa mer för onani
Supermjukt och flexibelt penisöverdrag med knottrig insida som gör din penis längre och grövre. Framförallt tänkt att ge båda extra njutning under samlag men vi ser även andra möjligheter - använd överdraget på egen hand vid onani. Tillsammans med ett glidmedel ger det en skön känsla när du låter den knottriga insidan glida upp och ner längs din penis.
Visa Ultimate Uffe
Visa fler överdrag

SNOPPTEST

Testa dina kunskaper om snoppen. Kan du mycket eller lite om snoppar?
Gör vårt test och se om du kan svaret på frågorna eller finns det kanske mer att lära?
Gör snopptestet här
Perfekt glid för skönare onani!

Veckans sextips

Hur din kropp rör sig när du onanerar är förmodligen väldigt annorlunda jämfört med hur den rör sig när du har sex med någon annan. Fundera på vilka rörelser du gör under samlag och utforska andra rörelser för att testa detta även när du onanerar.
Veckans roliga bild

Veckans roliga

Genom historien har människan alltid sökt svar på livets stora frågor, så som varför ollonet har lite större omkrets än skaftet på snoppen.

Ett amerikanskt institut beslutade att undersöka det hela, och efter tre år kom de fram till att orsaken var att samlaget skulle bli skönare för mannen.

En grupp franska forskare trodde inte på resultatet, och spenderade därför fem år på en egen undersökning. Deras slutsats blev att orsaken var för att göra samlaget skönare för kvinnan.

En finsk lastbilschaufför gjorde nyligen en egen undersökning, den tog 2 minuter och enligt honom har ollonet större omkrets än skaftet för att handen inte ska halka av och slå dig i ansiktet när man onanerar.

Veckans Citat

”Om du vill ha något som du aldrig tidigare haft, så måste du göra något som du aldrig tidigare har gjort.”
Okänd

Kom och besök oss på riktigt!

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: