måndag 11 maj 2020

Hemlighetsfull njutning


Diskreta leksaker

Leksaker för oss vuxna kan variera stort i utseende och vara mer eller mindre avslöjande om vad det faktiskt är. Vissa gillar att leksakerna ser naturliga ut medan andra föredrar det mer diskreta utseendet. Har du någon gång råkat ut för att dina sexleksaker avslöjats av till exempel ett nyfiket barn som rotat i dina lådor så kanske du just då önskade att det inte hade varit så uppenbart vad det var... Det finns en hel del leksaker som är både effektiva och diskreta till utseende så att du kan njuta av dem i lugn och ro. Kika på våra tips av lite mer hemlighetsfulla och lågmälda leksaker utan avkall på njutning.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

2 för 169:-

Veckans värdekod

Ladda upp med skönt glid till kalaspris! Pjur Woman silikonglidmedel gör sex och onani mycket skönare, dessutom passar det perfekt till massage över hela kroppen.
Ange värdekoden LADDA169 i kassan så får du köpa 2 x 100 ml Pjur Woman för endast 169 kr (ord.pris för 2 st 100 ml flaskor är 398 kr) Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 2020-05-17
Läs om Pjur Woman

Vibrationer på burk

Vad sägs om en liten droppe som kan få det att pirra till i könsorganet så att lust och orgasm får hjälp på traven? Stimulerande medel kan göra stor skillnad! Läs mer och få tips och råd.
Läs om Stimulerande medel

Produkttips

Ett vibrerande ägg är inte så iögonfallande och har dessutom många olika användningsområden vid både parsex och onani. Du kan använda ägget för att stimulera klitoris, slidmynning, mellangård, ollon och många andra erogen zoner. Även skönt att använda till kittlande massage över hela kroppen. Nya Spirit Egg har 10 varierade mjuka och sköna vibrationer att välja på som du enkelt byter med ett knapptryck.
Visa Spirit Egg
Visa fler vibrerande ägg
Ett par centimeter höga, skulle du kunna gissa vad det var om du fick syn på dem? Detta är små smidiga vibratorer att sätta kring bröstvårtorna för att öka njutningen!
Visa FF Nipple Teaser
Visa mer för bröst
Samlagskulor eller Geishakulor som de även kallas, placeras i vaginan innan samlaget och ger extra njutning för båda. Kulorna masserar och vidrör punkter på ett mycket stimulerande sätt. Diskret förvaring i en ask med form av en snäcka.
Visa Pleasure Pearls
Visa fler samlagskulor
En rosa glödlampa? Nej, en uppladdningsbar vibrator i högsta kvalité med fantasifull design! G Vibe Bulb har överraskande kraftfulla vibrationer som kan ge njutning över hela kroppen men även intimt. Materialet är fantastiskt mjukt och skönt med både fasthet och mjukhet på samma gång.
Visa G Vibe Bulb
Se fler uppladdningsbara
Vad kan bli mer diskret än att använda en annan typ av massageapparat till att tillfredsställa sig sexuellt? Massage Tool är i grunden tänkt för massage och rengöring i ansiktet men det toppiga massagehuvudet är perfekt för klitorisstimulans. Du får alltså 2 i 1 produkt och nu till oslagbart lågt pris!
Visa Massage Tool
Visa fler massageapparater
Ingen kan gissa att din mascara är en vibrator! Praktisk att lägga i handväskan så att du diskret kan ha bekväm stimulans till hands när du är ute på äventyr.
Visa Screaming O Mascara
Se fler diskreta produkter
Att välja en sexleksak utan vibrationer kan vara ett bra alternativ när du vill vara diskret och slippa tänka på om ljud från vibrationer kan uppfattas av någon. Fabulous Lover har en sammetslen yta och kan användas av både kvinnor och män. Den vågiga formen kan stimulera hennes g-punkt eller hans prostata. Den knottriga delen är perfekt för att stimulera klitoris eller mellangården.
Visa Fabulous Lover
Visa fler dildos
På utsidan ser det ut som en rejäl ficklampa med lock. Men insidan döljer en lösvagina som både ser naturtrogen ut och känns som en riktig vagina. Fleshlight är världens mest sålda lösvagina och har tillfredsställt hundratusentals män med sitt realistiska stimulerande inre.
Visa Fleshlight Lady Vortex
Visa fler Fleshlights
Fler diskreta onaniprodukter
Hemlighetsfulla vibrationer innanför trosan!
Den svarta stringtrosan har en ficka där den medföljande minivibratorn placeras. Vibratorn har medelstarka och knappt hörbara vibrationer som gör att ingen kommer att misstänka vad som får dig att le.
Visa FF Secret Panty
Se fler klitorisvibratorer

Veckans sextips

Läs för varandra. Erotisk litteratur kan snabbt få igång lusten. Det är upphetsande både att läsa högt och att höra sin partner läsa en erotisk novell. Läs med inlevelse och känsla för att göra det extra eggande.
Veckans roliga bild

Veckans roliga

En kvinna kommer in i en sexbutik:
- Jag skulle vilja köpa en dildo, vad kostar den där? frågar kvinnan och pekar på en svart.
- Den kostar 300 kr.
- Den rosa då?
- Den kostar 200 kr
- Men den silvriga då?
Mannen skriker in till lagret:
- Åke! Säljer du din termos?

Veckans Citat

"Gör små saker med stor kärlek"
Moder Teresa

Kom och besök oss på riktigt!

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: