onsdag 6 maj 2020

Briljant klitorisstimulans


En känslig pärla

Visste du att kvinnans klitoris är det område på kroppen som har flest känselmottagare? Den synliga delen av klitoris, det så kallade klitorisollonet, har 5 gånger fler känselnerver än mannens ollon och är mycket känslig för beröring. Storleken på kvinnans klitorisollon kan variera från ett knappnålshuvud till storleken av en fingertopp. För de flesta kvinnor är det nödvändigt att klitoris blir stimulerad för att kunna få orgasm. Det finns massor av produkter som är avsedda för att ge skön klitorisstimulans och vi tipsar här om några av favoriterna. Missa inte heller våra praktiska tips för att stimulera hennes känsliga pärla och ge henne en oförglömlig orgasm! Kontrollera även dina kunskaper om klitoris i testet längre ner.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig

19 kr!

Veckans värdekod

Massera in en liten klick med NC Intimate Gel runt klitoris för en maxad upplevelse och ökad känslighet. Orgasmen kommer bli överraskande intensiv! Använd värdekodNC19 i kassan så köper du NC Intimate Gel 5 ml för bara 19 kr. Ord. pris 49 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2020-05-10
Läs om NC Intimate Gel

13 steg till orgasm

Här får du praktiska tips och tekniker från start till mål för att ge henne maximal klitorisstimulans och en orgasm hon sent kommer att glömma!
Läs tipsen här

Produkttips

Halt och skönt!
Ett glidmedel är A och O när det kommer till klitorisstimulans. Eftersom klitoris är så känslig så blir beröringen mycket skönare när det glider lätt och med minimal friktion. Ett vattenbaserat glidmedel är en bra starthjälp och kan även användas med alla typer av sexleksaker. Dream Glide Water är superbra och en av bästsäljarna.
Visa Dream Glide Water
Visa alla glidmedel
Omslutande njutning!
Placera Lapin Bunnys sammetslena öron på var sida om klitoris för att få en skönt omslutande massage och stimulans även av de dolda delarna av klitoris. Du kan välja mellan 7 mjuka vibrationsmönster för att få önskad rytm och intensitet för din personliga njutning.
Visa Lapin Bunny
Visa fler klitorisvibratorer
Listettan!
Den absolut mest populära sexleksaken när det gäller klitorisstimulans är Satisfyer. Just denna resemodellen är den nättaste och har dessutom ett snyggt och smart etui. Passar perfekt både på resan och hemma. Den är unik och fantastisk med sitt sköna vakuum/sug, som ger en djupgående stimulans och kan göra en kvinna galet upphetsad! Passar oavsett om du är känslig eller behöver mycket stimulans. Förbered dig på makalöst intensiva orgasmer!
Visa Satisfyer PRO Traveler
Visa fler Satisfyers
Mer känsla med sug!
För att göra klitoris extra känslig, styv och putande kan du använda en pump. Vibrating Pump skapar ett vacuum som hjälper till att blodfylla klitoris och göra den mer framträdande. Samtidigt ökar känsligheten så du kan njuta mer av smekningar och känna en större lustkänsla. För extra stimulans så kan vibrationerna sättas på samtidigt som pumpen suger. Skönt!
Visa Vibrating Pump
Visa fler sugande
Stimulera med stil!
Pave Liz är en exklusiv klitorisvibrator som placeras kring fingret för att ge full kontroll. Med ett enkelt tryck på den gnistrande stenen kan du växla mellan de 7 olika vibrationsprogrammen. Pave Liz är uppladdningsbar och laddas enkelt med den medföljande USB-kabeln. Njut av den av på egen hand eller tillsammans med en partner som tillsammans med Pave Liz får ge dig högklassig stimulans och göra dig tillfredsställd med stil.
Visa Pavé Liz
Visa fler fingervibratorer
KRAFTIGA vibrationer!
Doxy är den absolut mest rejäla och kraftfulla vibrator vi har i sortimentet. För dig som behöver maximal och hård stimulans för att kunna njuta av orgasmens fyrverkeri så är Doxy ett oslagbart val. Den är 34 cm lång och eldriven (220V) vilket gör att den levererar sina vibrationer så länge du vill, utan att tappa i styrka.
Visa Doxy Massager
Visa fler masageapparater
Stimulans från in och utsida!
Venus Butterfly täcker hela det lustfyllda yttre området kring klitoris och ger dig samtidigt en inre massage av g-punkten. Styr den bekvämt med den medföljande trådlösa kontrollen och välj bland hela 12 olika vibrationsmönster som tar dig hela vägen fram till en explosiv orgasm.
Visa Venus Butterfly
Visa mer för G-punkten
Stimulans under samlaget!
We Vibe Sync är oslagbar på att ge stimulans - speciellt under samlaget. Den sitter på plats av sig själv utan att vara i vägen och stimulerar både g-punkt och klitoris med sina tystgående dubbla motorer. Den kan styras av dig eller din partner via fjärrkontroll eller mobilen. We Vibe Sync är framför allt avsedd att användas under samlag för att öka förutsättningen att få orgasm under kärleksakten men den är lika suverän att använda på egen hand när du vill ha bekväm njutning.
Visa We Vibe Sync Aqua
Visa fler We Vibes
Nyheten Direct Derrick är staven som låter dig njuta av varierande inre vibrationer samtidigt som den originella roterande toppen kittlar din njutningspärla på ett makalöst skönt sätt!
Visa Direct Derrick
Visa fler Nyheter

Testa vad du vet 

Testa dina kunskaper om klitoris och få värdefull inblick i det kvinnliga organet. Har du redan gjort testet tidigare? Testa igen om se om du kommer ihåg allt och kanske får alla rätt!
Gör testet här

Veckans sextips

Känsligheten i klitoris kan öka om man spänner ut de inre blygdläpparna. Prova på egen hand eller tillsammans med en partner. Partnern kan sedan använda tungan eller fingrar för att smeka.
Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det var två gubbar som satt och pratade. Då sa den ene i förtroende till den andre:
- Sitter klitoris där bak eller fram?
Den andra gubben funderade en liten stund och sa sedan:
- Den sitter nog där fram.
- Jahopp, sa den första. Tusan också, då har jag nog pillat på en hemorrojd halva natten...

Veckans Citat

"Alla som är framgångsrika måste ha haft drömmar om någonting".
Maricopa

Kom och besök oss på riktigt!

Butiken

Kristevik 421

451 96 Uddevalla

0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se

Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: