måndag 17 december 2018

julklappar som tänder gnistan i jul

Lustfyllt


Denna vecka kan du läsa om kroppens lustpunkter och vad du praktiskt kan göra för att öppna upp för mer lust och välbefinnande. Vi har även samlat tips på julklappar som tänder gnistan i jul och gör den riktigt fröjdefull. Ska du spela julklappsleken? Då hittar du de roligaste klapparna till spelet hos oss!
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt
Funky Bullet

Bli kittlad av Funky Bullets sköna vibrationer. Liten, smidig och enkel att använda. 

Lustpunkter

Det finns ställen på kroppen som främjar den sexuella förmågan och kan bidra till ökad lust och njutning. Läs och lär.


ProdukttipsNär du vill ge en alldeles speciell gåva! Ett lyxigt vibrerande ägg med trådlös kontroll för ljuva stunder av njutning. Den fina förpackningen gör den extra trevlig att ge bort.Massage är en väg till både lust och njutning. Hot Stones är ett bra komplement för att ge ett totalt välbefinnande under massagen. En uppskattad present som passar till de flesta - din älskade, din vän och till och med din svärmor. Perfekt även till julklappsleken - endast 99 kr!Inte testat ännu? Oh Holy Mary Pleasure Oil som är gjord på hampaolja, skruvar upp njutningen till max både för honom och henne. Känd och testad i media med högsta betyg!Överraskande njutning i en fin liten ask. Två små guldfärgade kulor som kan ge oväntat skön stimulans under samlaget.En julmorgon att minnas - överraska med att klä ut dig till en oemotståndlig och sexig tomte!
Veckans sextips

Skriv små kärleksfulla lappar till din partner och göm dem där din partner kommer att hitta dem. Allt från romantiska, söta, charmiga, roliga eller ännu bättre mer personliga budskap. Det kommer garanterat ge din partner ett leende de gråaste dagarna!


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Det var snöstorm och Bettan körde vilse. Hon fick inte panik för hon kom ihåg sin fars ord: "Råkar du ut för en snöstorm så vänta tills det kommer en plogbil och följ den". Ganska snart kom plogbilen och hon följde den i ca 1 timme. Till slut stannade den och föraren gick fram till Bettan och undrade vad hon gjorde. Hon berättade då vad far sagt. Föraren nickade och sa: -Jag är klar med IKEA:s parkering nu. Ska du hänga med till MAXI också?


Veckans Citat

”Förundras över allt, även det vardagliga”
Carl von Linné

Kom och besök oss på riktigt!


 

Butiken


Kristevik 421

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.seInga kommentarer: