tisdag 3 april 2018

Stimulera prostatan

Stimulera prostatan


I dag är det 1:a april så se upp så att du inte blir lurad :) Vårt erbjudande denna vecka är inget aprilskämt - det är faktiskt helt sant att du kan köpa analkulor för bara 19 kronor! Det är fortfarande många som har lite ledighet kvar och det kan vara ett ypperligt tillfälle att utforska nya områden att njuta av. Mannens prostata är en spännande zon att bekanta sig med och vi ger dig tipsen för att göra det till en riktigt skön upplevelse med ett betydligt mer intensivt klimax som resultat.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
Tokpris 19:-


Veckans värdekod

April april... nej vi luras inte, du får köpa dessa slimmade analkulor till ett riktigt tokpris. Använd värdekod APRILAPRIL i kassan så köper du Pretty Betty Beads för bara 19 kr. Ord. pris 49 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2018-04-08

Så här gör man

Mannens prostata är känslig för beröring och den är en mycket erogen zon. När den stimuleras blir hans utlösning och orgasm extra intensiv. Steg för steg får du vägledning och tips för hur du gör för att stimulera prostatan.


ProdukttipsPower Prostate ger prostatan stimulans från två håll. Den böjda toppen ger ett skönt tryck invändigt och den uteliggande delen masserar prostatan utifrån via mellangården med en mjuk touch.

Scorpion Tail har vibrationer och en anatomisk utformning för att på bästa sätt stimulera prostatan inifrån anus. Svansen längst ut i toppen vibrerar mycket effektfullt vilket kommer att ge en maximal lustkänsla som mynnar ut i en explosiv utlösning och orgasm!För dig som vill ha mer! Kombinera allt det sköna på en och samma gång. Ringen kramar runt pungen och klämmer åt runt penisroten för att ge en skön känsla samtidigt som du blir extra hård och kraftfull. Lägg sedan till den välformade analpluggen som ger dig en skön kick då den placerar sig mot prostatan. Wooooow!Är du inte redo för att stimulera prostatan inifrån så kan du testa med att bara ge yttre stimulans. Ett vibrerande ägg är perfekt att trycka mot mellangården för att uppleva den eggande och lustfyllda känslan när vibrationerna når prostatan.Det är viktigt att använda glidmedel vid anal penetration då det inte produceras något naturligt smörjmedel i analen. Tänk på att ta det lugnt och försiktigt, det ska inte göra ont. Eros Hybride Power Anal är ett glid som är baserat både på vatten och silikon. Det är framtaget speciellt för anala lekar men kan givetvis användas vid andra tillfällen också.Det är lätt att analmusklerna spänner sig och gör det svårare att penetrera bekvämt. Denna kräm gör att musklerna slappnar av ganska omgående efter applicering. Tack vare sin kyleffekt fungerar den också som ett milt bedövningsmedel och gör det enklare att penetrera.Normalt så ligger det ingen avföring längst ner i analen, men känner du oro och vill vara helt säker på att det är rent så kan du använda en analdusch. Denna analdusch är enkel att använda och den rengör analen på ett säkert och effektivt sätt.


Veckans sextips

Ta en av fjädrarna ur påskriset och ha ett extra långt förspel. Smek varandra med fjädern länge över hela kroppen, vänta ett bra tag innan ni får röra varandra med händerna. Blundar man också, så är det oftast extra skönt!


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En ung kille kommer in på Apoteket och ber apotekaren om en kondom. Han tycker det är lite pinsamt och känner att han vill förklara sitt köp.
– Min flickvän har äntligen bjudit hem mig på middag och jag är säker på att om allt går bra kommer jag att tillbringa natten med henne.
Innan han betalar ångrar han sig och frågar efter en kondom till. Han förklarar:
– Min flickväns syster flörtar med mig ibland, jag är säker på att hon gillar mig, kanske har jag tur även med henne i kväll.
Han tar upp plånboken men betalar för tre kondomer samtidigt som han förklarar för receptarien:
– Min flickväns mamma är relativt ung och snygg, jag tror att hon tycker om mig och jag kan faktiskt ha möjlighet med henne OCKSÅ!
Kvällen kommer och alla sitter samlade runt middagsbordet och det första som händer är att dom ber en bordsbön. Efter bönen tar alla upp besticken utom den unge killen som fortsätter att be. Efter några långa minuter knuffar flickvännen på honom och säger:
– Jag visste inte att du var religiös!
Då svarar killen:
– Och jag visste inte att din pappa är apotekare…


Veckans Citat

"Det är inte vad du tittar på som spelar roll, det är vad du ser."
Henry David Thoreau

Kom och besök oss på riktigt!


 

Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥


Inga kommentarer: