tisdag 10 april 2018

Cake and Cunnilingus day

Tårta och tillfredsställelse


För en månad sedan uppmärksammade vi Steak & BJ-day som hade mannen i fokus då han skulle bjudas på stek till middag och ett blowjob till efterrätt. Visste du att det nu en månad efter denna dag, alltså 14/4, infaller en dag som kallas Cake and Cunnilingus Day och är den kvinnliga motsvarigheten? Tanken är att kvinnan då ska bjudas på tårta och därefter tillfredsställas med oralsex. Vi tar givetvis tillfället i akt och ger inspiration för att maximalt öka hennes njutning av den sköna orala stimulansen.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt
 

Veckans klipp - för dig
Halva priset


Veckans värdekod

Liten men naggande god - söt och sammetslen liten vibrator som bjuder på hela 10 olika vibrationsmönster. Använd värdekod GIRLYGIRL i kassan så köper du Girly Girl Mini Rabbit för bara 115 kr. Ord. pris 229 kr. Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m. 2018-04-15

Intensivt oralsex

Det finns olika tekniker till hur du kan använda din mun och tunga för att ge henne intensiv tillfredsställelse. Här kan du läsa våra tips!


ProdukttipsMassera in en droppe av ON Arousal Gel Ultra på klitoris och inom 30 sekunder börjar den pirriga och pulserande effekten att kännas av. Området kommer bli extra blodfyllt samt känsligare för stimulans och effekten av din tunga blir än mer intensiv. Hon kommer lättare att få orgasm samtidigt som den blir mer långvarig och mer frekvent. Även män som testat den vittnar om en explosiv och intensiv känsla!Genom att stimulera hennes bröstvårtor kan den sexuella njutningen förstärkas. Använd gärna munnen och tungan för att leka, suga och kyssa hennes bröst. För att göra det lyxigt och extra sensuellt kan du smörja in bröstvårtorna med den kyssvänliga och skimrande cremen Lylou Kiss. Den goda smaken av kakao och kanel kommer göra det än mer njutbart för dig när du slickar och stimulerar hennes bröst.Vill du ha en annan smak av oralsexet? Ett smaksatt glidmedel tillför både god doft och smak samtidigt som det gör det extra skönt. Crazy Warming med utsökt smak av persika och passion ger dessutom en lätt värmande känsla för att förstärka njutningen ytterligare.
För att göra hennes klitoris extra känslig, hård och putande kan du använda en pump. Vibrating pump ger ett vacuum som hjälper till att blodfylla klitoris och göra den mer framträdande. För att ge lite extra stimulans så kan vibrationerna sättas på samtidigt som pumpen suger. Men se upp så att du inte använder den för länge, du vill ju inte att hon ska komma innan du ens har börjat din magiska stimulans med tungan.Om du blir trött i tungan och behöver vila den men vill fortsätta att ge henne oralsex utan störande uppehåll, så är detta lickstick helt perfekt! Rulla den sköna glidmedelsindränkta kulan runt hennes klitoris på samma sätt som du slickar med tungan - hon kommer älska det, nästan lika mycket! Suverän att använda även när man är själv och sugen på oralsex.
Upplev känslan av oralsex med hjälp av denna sensuella massageapparat! LELO Ora använder lockande, snurrande rörelser och intensiva pulseringar som stimulerar klitoris och området runtomkring på samma sätt som vid oralsex. Med hjälp av tio olika val av sköna stimuleringsmönster låter LELO Ora din kropp njuta och längta efter mer.Bjud på tårta

Vill du bjuda henne på tårta så brukar jordgubbar eller choklad vara smaker som är ett säkert kort. Eller varför inte kombinera båda i en och samma tårta - mums! Tårta är lätt att göra, speciellt om man köper färdiga bottnar - bara att lägga något gott emellan och dekorera med fantasi :)

Veckans sextips

Placerar en vibrator mot kinden när du ger oralsex. Detta ger en spännande och kittlande känsla för mottagaren.


Veckans roliga bild

Veckans roliga

En döv man kommer in på ett apotek för att köpa kondomer och provar att med teckenspråk förklara vad han vill ha. Apotekaren fattar inget så mannen drar fram sin penis och lägger fram 50 kronor på disken. Apotekaren drar också fram sin penis, tar femtiolappen och lägger den i sin ficka. Den döve blir illröd i ansiktet och börjar gestikulera våldsamt till apotekaren som lugnt säger:
– Om du inte kan tåla att förlora ska du inte slå vad!


Veckans Citat

"Lyhördhet för hur andra upplever situationen är den bästa vägen till förståelse för deras handlande".
Stefan Stenudd

Kom och besök oss på riktigt!


 

Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se
Inga kommentarer: