fredag 18 augusti 2017

Roligare sexlivRoligare sexliv


Oavsett om du är nöjd med ditt sexliv eller inte så skadar det inte att införa lite mer skratt och lättsam stämning i sängkammaren. Skratt är förlösande och får oss att känna oss mer avslappnade och ta lättare på saker och ting. Ibland kan det vara skönt att släppa allvaret, kraven och prestationen. Ge dig själv och din partner tillåtelse att för en stund vara kreativa, fria och härligt barnsliga och upptäck hur det kan förändra och förgylla intimiteten och lusten.
Mycket lust och glädje önskar vi på Lustjakt

Veckans klipp - för dig
15 kr!


Veckans värdekod

Tärningar som ger anvisning om vad ni ska göra med varandra - kasta och njut :)
Använd värdekoden DICE i kassan så köper du tärningarna för bara 15 kr. (ord pris 59kr)
Gäller så länge lagret räcker, längst t.o.m 170820

Lekfullt sex

Som en motvikt till vår oftast prestations- och målinriktade vardag, så föds det en allt större längtan att få känna sig fri. Att få vara lekfull, bekymmerslös och kreativ utan att det behöver leda till något.


Produkttips
Låt din fantasi få fritt spelrum med dessa små fingervibratorer. Testa olika ställen på din eller din partners kropp. Var känns det extra skönt? Var kittlas det? Var känns det starkast?
Lustigt namn, Monkey Spanker, men trots det humoristiska namnet så är detta en riktig höjdare på att ge njutning till mannen. Prova den under förspelet eller använd den på egen hand.
Låt ett vibrerande ägg sakta rulla över alla delar av kroppen på din partner. Passa på att iakta kroppen och vilka delar och punkter som är extra känsliga och retas lite extra vid dessa ställen.

En trosa med en liten ficka för vibratorn som styrs trådlöst med en fjärrkontroll. Precis vad du behöver om du vill busa till det enligt Veckans Sextips här nedan :)
Det är alltid kul att göra bra klipp - passa på att uppdatera dig med nya roliga leksaker till kalasbra priser!


Veckans sextips

Placera ett vibrerande trådlös leksak i trosorna och bege er ut på promenad eller krogen, låt din partner ha kontrollen och bestämma när det ska pirra till. Busigt och upphetsande!


Veckans roliga bild

Veckans roliga

Har du hört talas om världens minsta flygbolag? VAGINA AIRLINES: Har bara en ståplats, och tar dej rätt till himlen med bagaget hängande på utsidan.


Veckans Citat

"Det är inte vilket liv du lever som räknas, utan hur du lever det".
Nisargatta Maharaj

Kom och besök oss på riktigt!Butiken


Högås Sund 265

451 96 Uddevalla


0522 - 64 44 44
info@lustjakt.se
lustjakt.se


Om Lustjakt

Lustjakt är butiken med det stora hjärtat som inspirerar och informerar om sex, lust och sexuella problem. Vi finns till för den som vill ha mer lust och glädje i livet, men också den som har svårt att utöva sin sexualitet. Vi ser som vår mission att ta fram det vackra och sensuella i livet snarare än det pornografiska och extrema.

Tala med oss
Om du har några frågor så vill vi gärna att du kontaktar oss på: 0522-644444 eller info@lustjakt.se. Eller så är du givetvis hjärtligt välkommen till vår butik i Uddevalla där du kan få träffa oss i verkligheten. Vi kan inte nog poängtera hur gärna vi ser att du kontaktar oss. Det är för dig vi finns och det är dig vi vill hjälpa på alla sätt vi kan.

♥ Snabbt - 3-års garanti - Diskret ♥

Inga kommentarer: